reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

A ja właśnie siedzę w szpitalu i bujam się z glukoza. Na szczęście już wypita. Ale muli mnie strasznie. Obok mnie siedział dziadek co walnął szklane na raz :-D pierwszy wynik naczzo 90. Chyba trochę dużo?!?

reklama
Mnie czeka to 9 maja i mam stracha, ponieważ moja córa rano jak do godziny czasu od wstania nic nie zjem to daje mi popalić. Już raz na korytarzu przed badaniami na czczo rano zemdlałam:/

No za to moja szaleje teraz po tej dawce cukru i wali kopniaki. Jesteśmy głodne-to nie nowość :-) :) lekarz zalecił wypicie z cytryną jednak w laboratorium Pani odmówiła :no: O kurczakiem to strasznie źle mała przechodzi gloda. Może uda Ci się z kimś pojechać na badania? Zawsze to raźniej i przynajmniej czas leci szybciej :happy:

To, że zemdleje. Jest obsługa medyczna. Gorzej, że się meczę przy tym, kręci mi się w głowie, łapią mnie zimne poty, eh.

ja mam zalecone sprawdzic za godzine i za dwie, gin powiedziala, ze nie pozwalaja cytryna sobie pomagac ale zeby sie nie sluchac bo sa zacofane - to nie ma zadnego wplywu na wynik i zebym wziela z domu wode z cytryna i cichaczem popijala ;) mnie to po majowce czeka i jestem przerazona, normalnie wstaje i w ciagu 15min jem bo sie zle czuje i zaraz mi slabo, a tu nie dosc ze dojechac to jeszcze tyle siedziec

ja juz bylam sie dowiedziec o ta cytryne bo ja za 2 tyg ide. i mi pani powiedziala ze mama wziasc ze soba cytryne, glukozy kupowac nie musze bo oni daja :)

Hejo ja z bólami w pachwinach wyladowalam w szpitalu na 3 dni ale dzisiaj już jestem w domu :) od strony ortopedycznej i neurologicznej wszystko w porządku, taki juz moj urok ze wszystko się rozrasta i macica uciska więc z bólami chodzenie, zalecane więcej leżeć mniej chodzić tylko że już mniej się nie da oby w późniejszym czasie odpuscila i się inaczej ulozyla przy okazji mieliśmy usg 3D i 4D :) z Lenka wszystko dobrze waży 830g 25+5 :) to najważniejsze! Wynik z glukozy w porzadku :) A ja z bólem muszę dać radę
:)
1461835220-1d1mld.jpeg
1461835232-1d1mld.jpeg

reklama
Do góry