reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

kassia181 Mi tez dzisiaj powiedzial "szacunkowa" wage do porodu, 3400-3600.. i musze przyznac, ze uspokoil mnie troszke balam sie ze urodze kluseczke taka jaka ja sama bylam (4300)

nati92 dam znac :) poki co, mamy zaplanowane krotkie postoje co 200km, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)

reklama
Cieszę się, że wasze wizyty udane :) Nati właśnie wydaje mi się, że ta waga z suwaczków jest sporo zaniżona dlatego to napisałam, najważniejsze że okruszki zdrowe i rosną jak na drożdżach :)

Jestem po wizycie :) Antoni ma 35cm i 857g

O a ja jak zapytałam tego lekarza co robił prenatalne ile mały ma w całości cm,
to mi odpowiedział że na tym etapie już nie mieści się w całości na ekranie i w całości
go już na porodówce zobaczę, ot taki żartowniś z lekarza no..
zapytam mojego na wizycie 5 maja bo ciekawa jestem ;)

to mi odpowiedział że na tym etapie już nie mieści się w całości na ekranie i w całości
To prawda, ze sie nie miesci :D ale z tego co pamietam to jest obliczane na podstawie innych pomiarow (dl kosci udowej i nie wiem czego jeszcze) :)

lekarz mila racje
teraz juz nie mierzy sie malego w calosci tylko odcinkami bo nie meisci sie na ekranie bio za duzy

obliczana jest waga, nie spotkalam sie zeby dlukosc okreslali na tym etapie. ale maoze ma exta the best spzret :p

reklama
Do góry