reklama
Dominika81
Fanka BB :)
ja dzis byłam na usg, ale u takiego niezbyt przyjemnego lekarza.
w każdym razie wszystko ok, maleństwo waży 340gr I wzrostem odpowiada 20tc,
płci mi się chciał oczywiście powiedzieć, a myślałam, ze potwierdzę czy na pewno chłopiec, ale trudno.
najważniejsze ze wszystko w porządku, a na usg może przejdę się jeszcze raz w przyszłym tygodniu do mojego lekarza prowadzącego.
aha, mały jest ułożony bardzo nisko, prawie przy samym wyjściu, ale tak podejrzewałam, bo kopniaki czuję właśnie bardzo nisko. macica na pewno jeszcze nawet pępka nie sięga
ułożony jest miedicowo.
ale to się na pewno jeszcze może zmienić, nawet aż do samego porodu.
w każdym razie wszystko ok, maleństwo waży 340gr I wzrostem odpowiada 20tc,
płci mi się chciał oczywiście powiedzieć, a myślałam, ze potwierdzę czy na pewno chłopiec, ale trudno.
najważniejsze ze wszystko w porządku, a na usg może przejdę się jeszcze raz w przyszłym tygodniu do mojego lekarza prowadzącego.
aha, mały jest ułożony bardzo nisko, prawie przy samym wyjściu, ale tak podejrzewałam, bo kopniaki czuję właśnie bardzo nisko. macica na pewno jeszcze nawet pępka nie sięga
ułożony jest miedicowo.
ale to się na pewno jeszcze może zmienić, nawet aż do samego porodu.
koronkaa
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt I duzych juz synkow
My tez dzisiaj bylismy Na usg 3D u innego Specjalisty w klinice nieplodnosci bo maja tam dobry Sprzet I wiecie co Sie Okazalo ?
Jednak synek [emoji170] tak Jak czulam od poczatku bedziemy mieli parke
Niestety ta moja lekarka byla w Bledzie badz powiedziala tak sobie Ze dziecko to Chyba dziewczynka
Jestesmy przeszczesliwi Chodz ja znow w wielkim
Szoku bo myslalam Ze bedzie synek pozniej powiedziala Ze corka I Jak dzisiaj powiedzial Ze Na 100% chlopak to 3 razy mowilam lekarzowi Ze Nie bo dziecZynka ma byc
No to Kochane bede szalec z wyprawka jednak synek Sie trafil I niebieski pojdzie w ruch no I wymarzony pokoj w stylu morskim zrobie synkowki ahh... ))
A to zdjecia naszego malego drugiego cudu
My tez dzisiaj bylismy Na usg 3D u innego Specjalisty w klinice nieplodnosci bo maja tam dobry Sprzet I wiecie co Sie Okazalo ?
Jednak synek [emoji170] tak Jak czulam od poczatku bedziemy mieli parke
Niestety ta moja lekarka byla w Bledzie badz powiedziala tak sobie Ze dziecko to Chyba dziewczynka
Jestesmy przeszczesliwi Chodz ja znow w wielkim
Szoku bo myslalam Ze bedzie synek pozniej powiedziala Ze corka I Jak dzisiaj powiedzial Ze Na 100% chlopak to 3 razy mowilam lekarzowi Ze Nie bo dziecZynka ma byc
No to Kochane bede szalec z wyprawka jednak synek Sie trafil I niebieski pojdzie w ruch no I wymarzony pokoj w stylu morskim zrobie synkowki ahh... ))
A to zdjecia naszego malego drugiego cudu
Załączniki
i ja po wizycie. ta glukoza w moczu to byl blad- nie mozliwe zebym majac 85 z krwi miala ponad 400 w moczu- bledny wynik takze jestem juz spokojna. za tydzien powtorze badanie.
maly zostal malym i wazy 580 gram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
i moj doktor ma troche inne podejscie do niektorych spraw i on uwaxa ze najelpeiej robic to dokladne usg ok 27 tyg ciazy i tak mi kazal isc zeby sprawdzic czy narzady ok bo na jego usg az tak dobzre nie widac. zapisze sie i pojde
maly zostal malym i wazy 580 gram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
i moj doktor ma troche inne podejscie do niektorych spraw i on uwaxa ze najelpeiej robic to dokladne usg ok 27 tyg ciazy i tak mi kazal isc zeby sprawdzic czy narzady ok bo na jego usg az tak dobzre nie widac. zapisze sie i pojde
no spac nie moglam tak sie balam. a okazalo sie ze nie moze byc glukozy w moczu jak w krwi jest mniej niz 160 a ja mialam 85 i doktor mowi ze z krwi bardziej wiarygodne wiec blad musial byc- potwierdzila to ejszcze paniz zlaboratorium bo zadzwonili od razu tam. ale ja dla pewnosci za tydzien opryatnie zrobie badanie moczukassia super! mamy nowego rekordzistę! Dobrze, że z glukozą się wyjaśniło, ale co się najadłaś stresu to Twoje :/
nati92
Moja mała kosmitka pozostaje Lilianka dzikus mały, gdy tylko poczuła lekarza, przytuliła się do łożyska, podparła rączkami i udawała, ze jej nie ma. Na szczęście była tak ułożona, że wszystko dało się pomierzyć i w porównaniu do waszych gigantów waży tylko 460g
Pokazała piękne serduszko i ogromny żołądek. Na fotce prezentuje piękny kręgosłup.
Za to ja: 4 tygodnie - 2kg, książkowo... tyle, ze to już 6 na plusie, a pielęgniarka dziwiła się gdzie to wszystko, jak brzuch mały i po reszcie tez nie widać...
Pokazała piękne serduszko i ogromny żołądek. Na fotce prezentuje piękny kręgosłup.
Za to ja: 4 tygodnie - 2kg, książkowo... tyle, ze to już 6 na plusie, a pielęgniarka dziwiła się gdzie to wszystko, jak brzuch mały i po reszcie tez nie widać...
Załączniki
Super śliczna malutkaMoja mała kosmitka pozostaje Lilianka[emoji14]dzikus mały, gdy tylko poczuła lekarza, przytuliła się do łożyska, podparła rączkami i udawała, ze jej nie ma. Na szczęście była tak ułożona, że wszystko dało się pomierzyć i w porównaniu do waszych gigantów waży tylko 460g
Zobacz załącznik 753728
reklama