reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

My dzisiaj byliśmy na połówkowym. Z Małym wszystko dobrze, waży już 453 g! Mały gigant rośnie :) Muszę więcej leżeć na lewym boku, bo moja nerka się gdzieś przemieściła za bardzo na prawo, chyba przez to czuję ucisk w kręgosłupie. Ale byłam na połówkowym u innego lekarza, nie u prowadzącego, i nie był za rozmowny. Damy radę, ważne, że Mały zdrowy jak ryba, a raczej wieloryb, patrząc na wagę :D

reklama
Nie mam pojęcia czy rekordzista, ale przez ostatni czas rośnie jak na drożdżach! Mój brzuch z dnia na dzień coraz bardziej przesyłania mi stopy :-) :-) ulga ogromna dowiedzieć się że się nosi zdrowego bobaska :-)

Napisane na G620S-L01 w Forum BabyBoom

No nieźle. U mnie wizyta we wtorek, juz nie mogę się doczekać. A brzuch juz zaczyna przeszkadzać przy zakładaniu butów a o depilacji tam na dole to juz nie wspomnę

Mnie zaczyna być ciężko depilować nogi, tak samo mam już problem z butami. Dobrze, że jest coraz cieplej to zacznę nosić "łatwiejsze", wsuwane obuwie.

Jestem po wizycie. Spora anemia, dostałam z tej okazji Terdyferon-Fol na recepcie, do tego mam brać magnez. Przed kolejną wizytą mam zrobić bardzo dokładne badania krwi i dodatkowo tę cholerną glukozę po obciążeniu :/ Nie wiem jak to przeżyję :/

A z ciekawszych spraw to miałam szybkie usg i lekarz, która widziała poprzednio dziewczynkę jednak stwierdziła, że bez wątpliwości jest chłopak :)
IMG_0232.JPG
Oby kiedyś wybaczył matce wariatce pokazywanie wszystkim swojego przyrodzenia :)

Załączniki

• IMG_0232.JPG
    IMG_0232.JPG
    448,6 KB · Wyświetleń: 148
Jestem po wizycie. Spora anemia, dostałam z tej okazji Terdyferon-Fol na recepcie, do tego mam brać magnez. Przed kolejną wizytą mam zrobić bardzo dokładne badania krwi i dodatkowo tę cholerną glukozę po obciążeniu :/ Nie wiem jak to przeżyję :/

A z ciekawszych spraw to miałam szybkie usg i lekarz, która widziała poprzednio dziewczynkę jednak stwierdziła, że bez wątpliwości jest chłopak :)
Zobacz załącznik 753328
Oby kiedyś wybaczył matce wariatce pokazywanie wszystkim swojego przyrodzenia :)
No to okasia gratulacje po raz nie wiem który synka :D !!!! Hehe Ty to masz przeboje :)

Haha dziękuję :) To niestety już tak jest, że jak ktoś podda pod wątpliwość płeć to potem ciągle chce się to potwierdzać, ale złudzeń nie ma, więc mogę już szaleć z błękitem :)

reklama
Do góry