reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

My dzisiaj byliśmy na połówkowym. Z Małym wszystko dobrze, waży już 453 g! Mały gigant rośnie :) Muszę więcej leżeć na lewym boku, bo moja nerka się gdzieś przemieściła za bardzo na prawo, chyba przez to czuję ucisk w kręgosłupie. Ale byłam na połówkowym u innego lekarza, nie u prowadzącego, i nie był za rozmowny. Damy radę, ważne, że Mały zdrowy jak ryba, a raczej wieloryb, patrząc na wagę :D

reklama
Nie mam pojęcia czy rekordzista, ale przez ostatni czas rośnie jak na drożdżach! Mój brzuch z dnia na dzień coraz bardziej przesyłania mi stopy :-) :-) ulga ogromna dowiedzieć się że się nosi zdrowego bobaska :-)

Napisane na G620S-L01 w Forum BabyBoom

No nieźle. U mnie wizyta we wtorek, juz nie mogę się doczekać. A brzuch juz zaczyna przeszkadzać przy zakładaniu butów a o depilacji tam na dole to juz nie wspomnę

Mnie zaczyna być ciężko depilować nogi, tak samo mam już problem z butami. Dobrze, że jest coraz cieplej to zacznę nosić "łatwiejsze", wsuwane obuwie.

Jestem po wizycie. Spora anemia, dostałam z tej okazji Terdyferon-Fol na recepcie, do tego mam brać magnez. Przed kolejną wizytą mam zrobić bardzo dokładne badania krwi i dodatkowo tę cholerną glukozę po obciążeniu :/ Nie wiem jak to przeżyję :/

A z ciekawszych spraw to miałam szybkie usg i lekarz, która widziała poprzednio dziewczynkę jednak stwierdziła, że bez wątpliwości jest chłopak :)
IMG_0232.JPG
Oby kiedyś wybaczył matce wariatce pokazywanie wszystkim swojego przyrodzenia :)

Załączniki

• IMG_0232.JPG
    IMG_0232.JPG
    448,6 KB · Wyświetleń: 141
Jestem po wizycie. Spora anemia, dostałam z tej okazji Terdyferon-Fol na recepcie, do tego mam brać magnez. Przed kolejną wizytą mam zrobić bardzo dokładne badania krwi i dodatkowo tę cholerną glukozę po obciążeniu :/ Nie wiem jak to przeżyję :/

A z ciekawszych spraw to miałam szybkie usg i lekarz, która widziała poprzednio dziewczynkę jednak stwierdziła, że bez wątpliwości jest chłopak :)
Zobacz załącznik 753328
Oby kiedyś wybaczył matce wariatce pokazywanie wszystkim swojego przyrodzenia :)
No to okasia gratulacje po raz nie wiem który synka :D !!!! Hehe Ty to masz przeboje :)

Haha dziękuję :) To niestety już tak jest, że jak ktoś podda pod wątpliwość płeć to potem ciągle chce się to potwierdzać, ale złudzeń nie ma, więc mogę już szaleć z błękitem :)

reklama
Do góry