reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Ja też tak miałam, że potrząsali brzuchem, kazali mi skakać i pić colę w gabinecie :) Nic się nie martw lekarz wie co robi :) Super, że córeczka :) Ale święta będą radosne :)

reklama
Flutteershy-u mnie tez tam bylo bo mala nie chciała wspolpracowac,jazali mi tez skakac i krecic biodrami. Gratuluję córeczki.

happymama tydzień szybko minie :) hmm ciekawe czy maluszek się pokaże, ale chyba większość już wie, a może dostała inforamcję o płci. Ciekawe czy będą pomyłki :)

Flutterschy mi lekarz nie raz potrząsał brzuchem, jak mały zaspany był,albo nie chciał się odwrócić, spokojnie :) szczerze mówiąc nie pomyślałam, że to może być coś niewlaściwego :)

niunia gratuluję synka :)

mr hermit to teraz odpoczynek wskazany, słodkie stópki :)

Mi pierwszy raz tak się zdarzyło i zaczęłam się zastanawiać. A lekarka chciała po prostu, żeby dziecko odwróciło główkę, żeby coś zmierzyć.. Ale ja to jestem taka panikara. Dzięki dziewczyny :-) Uspokoiłyście mnie :-) Bo myślałam, że tylko mi się coś takiego przydarzyło...

Stres minął :happy: lekarz mówił, że wszystko na dzień dzisiejszy jest w porządku... Oczywiście moja CÓRECZKA! została potwierdzona :-) :) mam brać duphaston, bo tak mnie bolal brzuch, że promieniowalo mi na nogi, już po jednej tabletce poczułam ulgę :-)
Jedna rzecz mnie tylko martwi, wychodzi na to, że ciąża zrobiła się tydz mlodsza, powiedział mi, że 19 tydz i 3 dzień . Dziecko waży ponad 300g.on mówił, że wszystko ok a ja już sto myśli w glowie.

Beata - super! Gratulacje córci! To się wyrównuje ;)
Co do młodszej ciąży - na tym etapie każde dziecko rośnie już indywidualnie, dlatego nie ma co się tym martwić.
Może w dalszych tc wszystko się zmienić i jeszcze będzie o tydz. starsza ;)
Święta na spokojnie, ja mam wizytę we wtorek po Lanym Poniedziałku :)

A to moja lalunia :-) 19 tyg. + 6 d, waga 331 g.

Załączniki

• 20160324_193803.jpg
    20160324_193803.jpg
    490,4 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Kamcia super nosek i usta widać ja nie dostałam dzisiaj ładnego zdjęcia, mój lekarz smial sie, że moja córeczka wygląda jak ufoludek ;-) baran jeden :-)

Do góry