reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Flutteershy-u mnie tez tam bylo bo mala nie chciała wspolpracowac,jazali mi tez skakac i krecic biodrami. Gratuluję córeczki.
happymama tydzień szybko minie hmm ciekawe czy maluszek się pokaże, ale chyba większość już wie, a może dostała inforamcję o płci. Ciekawe czy będą pomyłki
Flutterschy mi lekarz nie raz potrząsał brzuchem, jak mały zaspany był,albo nie chciał się odwrócić, spokojnie szczerze mówiąc nie pomyślałam, że to może być coś niewlaściwego
niunia gratuluję synka
mr hermit to teraz odpoczynek wskazany, słodkie stópki
Flutterschy mi lekarz nie raz potrząsał brzuchem, jak mały zaspany był,albo nie chciał się odwrócić, spokojnie szczerze mówiąc nie pomyślałam, że to może być coś niewlaściwego
niunia gratuluję synka
mr hermit to teraz odpoczynek wskazany, słodkie stópki
Fluttershy
Zaangażowana w BB
Mi pierwszy raz tak się zdarzyło i zaczęłam się zastanawiać. A lekarka chciała po prostu, żeby dziecko odwróciło główkę, żeby coś zmierzyć.. Ale ja to jestem taka panikara. Dzięki dziewczyny :-) Uspokoiłyście mnie :-) Bo myślałam, że tylko mi się coś takiego przydarzyło...
beata0526
Fanka BB :)
Stres minął lekarz mówił, że wszystko na dzień dzisiejszy jest w porządku... Oczywiście moja CÓRECZKA! została potwierdzona mam brać duphaston, bo tak mnie bolal brzuch, że promieniowalo mi na nogi, już po jednej tabletce poczułam ulgę :-)
Jedna rzecz mnie tylko martwi, wychodzi na to, że ciąża zrobiła się tydz mlodsza, powiedział mi, że 19 tydz i 3 dzień . Dziecko waży ponad 300g.on mówił, że wszystko ok a ja już sto myśli w glowie.
Jedna rzecz mnie tylko martwi, wychodzi na to, że ciąża zrobiła się tydz mlodsza, powiedział mi, że 19 tydz i 3 dzień . Dziecko waży ponad 300g.on mówił, że wszystko ok a ja już sto myśli w glowie.
Fimka
Beata - super! Gratulacje córci! To się wyrównuje
Co do młodszej ciąży - na tym etapie każde dziecko rośnie już indywidualnie, dlatego nie ma co się tym martwić.
Może w dalszych tc wszystko się zmienić i jeszcze będzie o tydz. starsza
Święta na spokojnie, ja mam wizytę we wtorek po Lanym Poniedziałku
Co do młodszej ciąży - na tym etapie każde dziecko rośnie już indywidualnie, dlatego nie ma co się tym martwić.
Może w dalszych tc wszystko się zmienić i jeszcze będzie o tydz. starsza
Święta na spokojnie, ja mam wizytę we wtorek po Lanym Poniedziałku
Asiunia1988
I ja mam we wtorek usg połówkowe Będzie się działo
reklama