reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Może zrobić, ale lepiej poczekać. Ja miałam w sobotę 20+6, poczekałabym jeszcze tydzień, ale wypadły święta :/

reklama
okasia 20+6 to tak akurat ;) tez bym wolała później połówkowe, dzidziuś będzie duży, będzie można lepiej określić czy wszystko jest dobrze. Ale byłam u niej już tyle razy że nie wiem czy zrobi mi kolejną wizytę tak szybko...moze rubryk w karcie ciąży zabraknąć :p

U mnie tez 20 tydzien. Ja tu juz pewna na dziewczynke, a teraz co chwila ktos mi mowi, zebym sie nie nastawiala, bo kto wie, ze jajeczka nie wypadna pozniej. I tak znow czekam na kolejna wizyte za dwa tygodnie.

Jak już kiedyś pisałam, limit zmian płci na tym forum został wyczerpany za sprawą mojego szkraba (kimkolwiek jest).

Poza tym dajcie dzieciom odrobinę wyboru, o płci zdecydują same jak już będą na świecie. Gender bejbe ;-) ;)

jajeczka to moga nawet jeszcze urodzonemu dziecku nie zejść...
wazne czy widać siusiaka :wink:
ciekawe jak u nas będzie. w 13tc niby lekarz mówił że chłopak I jest raczej pewien :wink: ale wiadomo jak to jest tak wcześnie.

Ja mam jutro wizytę i nie omieszkam znów zapytać czy aby na pewno jest siusiak :)
Połówkowe mam 25 kwietnia to będzie końcówka 22 tygodnia .
Zobaczymy co jutro lekarz powie, bo jakoś specjalnie nie czuję się za dobrze :(
albo to L4 tak na mnie działa heh

Hej dziewczyny wróciłam od lekarza no i niestety dzidzia nogi zacisniete i nic nie chcila pokazac. Maz stwierdzil że czeka na tatę ;)
Poza tym wszystko dobrze. Dzidzia ruchliwa tym razem. Termin polowkowego mam na 15.04 bede wtedy w 21 + cos tam to chyba nie jest za pozno. Mam dzwonic zeby sprawdzic moze zwolni sie wczesniej jakies miejsce

Ach na 100% chłopak będzie dziś na usg poniwnie siusiak jak ta lala ;)
a jeszcze miał zajebistą pozycję, że jedną rączkę miał na czole tak opartą taki chillout w brzuszku heh
wszystko z małym ok, termin przesunął się wszakże o 2 dni i po dzisiejszym usg jest na 30 sierpień,
ale wiadomo nie ma na to też tak patrzeć bo różnie to może być +/- 2tygodnie,
jeśli chodzi o stawianie się brzucha (skrucze) to kazał p.doktor liczyć sześć na dzień jest ok, jak więcej razy to mam dzwonić do niego noo
zmienił mi lekko leki z Luteiny dopochwowej (uff) na Luteinę do ssania zamiennie z Duphastonem no i tyle w sumie,
z powodu moich dolegliwości następna wizyta za 3tyg. (12 kwietnia)

reklama
Do góry