reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Jestem po połówkowych. Maluszek nadal za bardzo nie chciał sie ujawnić, gdzieś tam pani doktor mignęło ze dziewczynka ale znowu pewności nie ma.
Wyszło w badaniu " łagodne pielektazje obu miedniczek nerkowych". Pani doktor uspokaja ze to jest delikatnie powiększone i trzeba zrobić kontrole usg za 4 tygodnie i zazwyczaj na etapie ciazy wraca do normy albo zaraz po porodzie. Nie jest to jakaś duża nieprawidłowość i mam sie nie martwić.
Reszta parametrów w normie :-).
Oczywiście jestem trochę zestresowana ale mam nadzieje ze będzie wszystko ok.

reklama
Miałam dzisiaj nie planowana wizytę u gin, ja dostałam 2 tyg zwolnienia ze względu na twardnienie brzuch i skurcze, mam brać nospe i leżeć, oszczędzać się a przy okazji dowiedziałam się, że będziemy mieć syna, maluch pokazał wszystko co chcieliśmy zobaczyć :) a najpiękniej pokazywał nóżki i stopy :)
received_10201710374077408.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
2016-03-23 13.36.38.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg

Załączniki

• received_10201710374077408.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    received_10201710374077408.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    32,9 KB · Wyświetleń: 124
  • 2016-03-23 13.36.38.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    2016-03-23 13.36.38.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    26,3 KB · Wyświetleń: 122
Miałam dzisiaj nie planowana wizytę u gin, ja dostałam 2 tyg zwolnienia ze względu na twardnienie brzuch i skurcze, mam brać nospe i leżeć, oszczędzać się a przy okazji dowiedziałam się, że będziemy mieć syna, maluch pokazał wszystko co chcieliśmy zobaczyć :) a najpiękniej pokazywał nóżki i stopy :)
Zobacz załącznik 751976
Zobacz załącznik 751977
Swietna stupka moj maluch tez dzis pokazywal stupki :-) uwielbiam takie widoki

ciesze sie ze wizyty udane :)

ja musze czekac jeszcze tydzien do upragnionego polowkowego usg. A wlecze sie Jak niewiem...no i mam wrazenie ze tylko ja z was niewiem kto sie ukrywa w brzuchu.

reklama
Jestem po polowkowych. Z dzieckiem wszystko w porządku. Potwierdziła sie też płeć. Będziemy mieć córeczkę :-)
Na badaniu mała nie chciała się troszkę pokazać i lekarka dość mocno przyciskala głowicę usg i potrzasala brzuchem. Pierwszy raz ktoś mi tak zrobił i zastanawiam się czy to bezpieczne. Czy któraś z Was się z takim czymś spotkała?

Do góry