reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Szkodabo bardzo ale to bardzo marze o dziewczynce.I nogami przebieram zeby sie dowiedziec.Czyy w usg z pierwszego prenatalnego zdarzaja sie pomylki?Lekarz mowil ze to dziewczynka ale sama juz nie wiem..

Hej :-) to zdjęcie usg mojego synka (a raczej jego narządów plciowych) zrobione w 13 tyg na badaniach prenatalnych. Lekarz powiedział że to na pewno synek.

Załączniki

• 1456492873453.jpg
    1456492873453.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 128
Moja mala coreczka! :D
Nieco ponad 250g, wiec Termin na ok 7.08., a to juz 20 tydzien!
Leniuch, po cukrze i tak drzemala.
Prezentuje chude nozki i raczki - wasze dzieciaki tez takie maja!
20 SSW_0001.jpg 20 SSW_0002.jpg 20 SSW_0003.jpg

Załączniki

• 20 SSW_0001.jpg
    20 SSW_0001.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 145
  • 20 SSW_0002.jpg
    20 SSW_0002.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 157
  • 20 SSW_0003.jpg
    20 SSW_0003.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 138
reklama