reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

No normalnie wiedzialam ze musza z czyms wyskoczyc haha. Dieta jakas dziwna nie jest tylko trzeba minimalna ilosc określonych produktow zjesc

reklama
Ja tez diety nie mialam, dziwnie bo to tak jakby przygotowac organizm do prawidlowego cukru. A beda badac po glukozie, czy taki wynik ogolny z morfologii ?

Na czczo i 2 h po glukozie. Jestem ciekawa bo po waszych historiach troche sie boje. Moja mama tez radzi zeby z cytryna wypic. A ze kiedys pracowala jako laborantka to jej wierze ;) wezme sobie w kubeczku juz wycisniety sok. A pilyscie glukoze duszkiem czy lyczkami. Bo ja m niby w ciagu 5 min wypic i potem 2 h czekac

ja malymi lyczkami raz za razem niczego nie pozwolily dodac ani nawet popic moglam 2 lyki wody na 2 kubki glukozy wypic

Mi pani rozrobila sama, dala I kazala pic, stalam I czekala:) mowila tylko wszystko lacznie z tym osadem na dnie, fuj jak sobie przypomne. Ja poprostu nie lubie slodkich napojow, no jak ktos lubie slodkie to Nie ma tragedii :) chyba... Wszystko do przezycia

ja nie lubie slodkich, najpierw smakowalo jak turbo przeslodzona herbata i jakos dawalam rade a potem jakos chemicznie smakowalo to sie meczylam i po kazdym lyku musialam sobie beknac nie bedac pewna czy poleci ze mnie przy okazji czy nie :D ale dalam rade, potem mnie wystrzelilo dziwnie sie czulam a potem luz tylko glodno ;) da sie przezyc

Ja pilam bez niczego i malymi łyczkami na poczatku faktycznie smakwalo jak mega przeslodzona herbata ale koncowka okropna i wiem ze u nas w laboratorium mozna pic z sokiem z cytryny :-) powodzenia na badaniu :-)

Ja piłam bez niczego. Pani mi rozrobila, dała 5 minut i czekała :D chlusnelam na raz jak wódkę tylko bez przepojki haha dzięki temu nie czułam tak smaku ale najgorsze było to , że mi się odbijalo smakiem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
bekanie po glukozie najgorsze :D a ile tego mialas do wypicia? bo ja 2 kubki nie daloby rady jak wodke :D

Do góry