reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Mój też właśnie nie chce się za bardzo pokazać. Mam jedno zdjęcie buziaka na którym cokolwiek widać bo wciąż się zakrywa i rusza.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
1462565744-1d1mld.jpeg

reklama
Większość z Was już po badaniach z krzywą cukrową, a ja stresuję się już na jutrzejsze moje badanie. Po tym co pisałyście wnioskuje, że będzie nieciekawie.

Nie jest tak źle! W smaku średnie ale da się wytrzymać :) moje samopoczucie było normalne zupełnie . Na początku mnie zemdlilo ale nie bylo tak strasznie bo po 10 minutach wróciło do normy wszystko. Będę trzymać kciuki :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

reklama
Hehe, ja już tu wcześniej pisałam jak to moja mała stanowczo rano domaga się jedzenia. Na początku ciąży musiałam jeść od razu jak wstałam z łóżka i w odstępach nie dłuższych niż 3h, bo robiło mi się słabo.

Do góry