reklama
sierpniowka
Fanka BB :)
Papercut wiedziałam, że pozostaniesz sierpniowka [emoji1] ja miałam już nie mieć ale jutro na 10 mam położona, ciekawe czy coś powie czy jak zwykle oleje wszystko [emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
koronkaa
Ewix czyli Ci zaczyna Sie ? Kolejna sierpniowka ucieka do lipcowek ?
Dziewczyny Ja to dzis juz Mam dosc Na prawde moglabym rodzic chodzby Zaraz pogoda duchota, poruszam Sie Jak pingwin, lydki bola jakbym przebiegla maraton chce miec juz to za soba I malego, zdrowego przy sobie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny Ja to dzis juz Mam dosc Na prawde moglabym rodzic chodzby Zaraz pogoda duchota, poruszam Sie Jak pingwin, lydki bola jakbym przebiegla maraton chce miec juz to za soba I malego, zdrowego przy sobie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Moja mama mówi ze właśnie do dupy ona miała na luty termin z bratem moim i wspomina gorzej niż końcówkę na sierpień. Ciągle się bała , że gdzieś się wywali, nie mogła nic założyć na siebie i stopy jej też puchly a weź ubierz kozaki i skarpety na re nogi balony
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
sierpniowka
Też prawda.. Upal źle ale zima chyba tez nie za dobrze [emoji1] dobry termin to wydaje mi się marzec/kwiecień
[emoji173]
[emoji173]
Mamakulka
Przypuszczam , że zawsze baby w ciazy będą narzekać to już jest wpisane w przebieg ciąży[emoji14]
reklama
ewix124
Ewix daj znać co u Ciebie?! Czy te skurcze z ktg to oznacza że już?
Jeszcze wszystko pozamykane ale mala napiera głową na szyjkę. Biorę wieczorem męża w obroty i jedziemy