reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

U nas w DADACH też nie wsiąkają siuśki do końca i też mnie to wkurza.. to chyba pozorna oszczędność, bo i tak muszę zmieniać co chwilę.. za to kupa nie wypływa:-)

reklama
ja zmieniam co jedzonko pielki, nawet w nocy, bo i tak na bank sie wybudzi:tak: a jak przeszlysmy na 3 pampersy, to one przesiąkają:wściekła/y: dwójki nie przesiąkały, bedziemy teraz probowac dady, bo dostalismy od tesciow, to się wypowiem:tak:

ja od początku używam dadów i jestem bardzo zadowolona.Teraz kupiliśmy 3 pampersów w tym kartonowym pudle. I więcej ich już nie kupię.Jak Maja zrobi siku to one zaczynają tak śmierdzieć jakby czymś kwaśnym no masakra.Przy Dadach tego nie było.A i przy pampersach już mi kupa dwa razy przeleciała.

My lecimy na pieluchach pampers i jest ok. Mała używa active baby rozm.3 i są super, nic nie przecieka. Używał z was ktoś może pieluszki z lidla? Czytałam bardzo dobre opinie, ale nie znam nikogo osobiście kto je kupował.

tygryskowa ja mialam jedna paczke i masakra...w sumie to jeszcze mam bo ich nie uzywam...twarde jak karton, takie sztywne, dady 1000 razy lepsze, ale to moja opinia...

jak z kolorem oczu Waszych dzieci? Myślicie, że jeszcze będą się zmieniać ?
Sara ma niebieskie, ale cholercia, nie wiem, czy jej nie ciemnieją minimalnie od środka...

Mysza, moja Lidula też ma niebieskie i żadnych zmian na razie nhie zauważam:-) ale mam pytanie do wszystkich: czy wasze maluchy też dźwigają głowę leżąc na plecach? Lidzia w lezaczku nawet zabawek się chwyta i podciąga głowę .. Nie mówiąc o tym,że jak leży u mnie czy u M. na kolanach, to szuka naszych rąk i się podciąga jak do siedzenia.. nie za wcześnie?

reklama
Mi dady 3 też nie wsiąkają siuśków jak należy, dodatkowo już dwa razy jak młody zrobił taką konkretną kupę to miał ją do samej szyi, nie wiem co jest grane w 2 tego nie bylo:no:

Mój pierworodny urodzil się z niebieskimi oczkami i jak miał tak około pół roczku zmieniły się na brązowe, teraz Franio też ma niebieskie i jeszcze żadnych zmian nie widzę, chyba większość dzieci, jak nie wszystkie ma niebieskie oczy po urodzenu

Mój jeszcze głowy tak nie dźwiga, codziennie ćwiczymy podnoszenie głowy z płaskiego, to stara się trzymać ją równo z ciałem, choć czasem mu się nie chce i główka wisi sobie z tyłu

Do góry