reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

U nas to samo, ale ja się tym nie martwie, bo w dzień sika normalnie i dużo. Ostatnio od 24 do 7 rano miala jednego pampersa i nie byl jakis full. Wiec w nocy zmieniam rzadziej i na noc pupke smaruje grubiej kremem ochronnym.

reklama
ja Was wszystkie pobiję - sara idzie spać ok 20, ale pampka zakładam ok 19... i potem dopiero rano - ok. 7 czasem później. Jest mocno zlany. Ale niestety jak moje dziecko się rozbudzi to są frytki, więc śpi w jednym. Do połowy nocy też nie sika... Dopiero nad ranem z niej schodzi.

Ostatnia edycja:
Mysza u mnie identycznie. jak zakładam koło 19.00 na noc tak zmieniam koło 6.00-7.00. I jakoś mocno zsikany nie jest:no:

słuchajcie mam pytanie do mam, które używają pieluszek DADA. Wojtek ma juz od jakiegoś czasu "3", ale zaczynają mnie one denerwować, bo często siuśki nie wsiąkają w pieluchę tylko zostają na ciałku:crazy: przy dwójkach tak nie było... no i jak zakładam pieluchę PAMPERS też takiego czegoś nie ma.:no:

reklama
Do góry