U nas to samo, ale ja się tym nie martwie, bo w dzień sika normalnie i dużo. Ostatnio od 24 do 7 rano miala jednego pampersa i nie byl jakis full. Wiec w nocy zmieniam rzadziej i na noc pupke smaruje grubiej kremem ochronnym.
reklama
mea-84
Fanka BB :)
Kasia, u nas pierwszy pampek tak z 22 - 4 jest w zasadzie suchy, albo po jednym sikaniu, a już z 4 - 6 już spuchnięty cały więc chyba ok
młoda-przyszła-mama
Zaciekawiona BB
u nas w nocy zmieniam pampersa raz miedzy 2-3 i rano miedzy 6-8 obydwa są mocno zasikane w ciągu dnia dziecko też dużo siusia.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja już w nocy nie zmieniam, chyba ze mała się mocno wybudzi i nie chce zasnąć. Z tym, ze ona póżno zasypia na noc bo dopiero około 23 i gdzieś o 6 rano jej zmieniam
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja Was wszystkie pobiję - sara idzie spać ok 20, ale pampka zakładam ok 19... i potem dopiero rano - ok. 7 czasem później. Jest mocno zlany. Ale niestety jak moje dziecko się rozbudzi to są frytki, więc śpi w jednym. Do połowy nocy też nie sika... Dopiero nad ranem z niej schodzi.
Ostatnia edycja:
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Mysza u mnie identycznie. jak zakładam koło 19.00 na noc tak zmieniam koło 6.00-7.00. I jakoś mocno zsikany nie jest
słuchajcie mam pytanie do mam, które używają pieluszek DADA. Wojtek ma juz od jakiegoś czasu "3", ale zaczynają mnie one denerwować, bo często siuśki nie wsiąkają w pieluchę tylko zostają na ciałku przy dwójkach tak nie było... no i jak zakładam pieluchę PAMPERS też takiego czegoś nie ma.
słuchajcie mam pytanie do mam, które używają pieluszek DADA. Wojtek ma juz od jakiegoś czasu "3", ale zaczynają mnie one denerwować, bo często siuśki nie wsiąkają w pieluchę tylko zostają na ciałku przy dwójkach tak nie było... no i jak zakładam pieluchę PAMPERS też takiego czegoś nie ma.
reklama