reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania i odpowiedzi

Joasiu tak, wszystko na raz, ale ten wewnętrzny otulacz wypiorę jeszcze raz trochę później i w wyższej temperaturze, bo jeszcze mnie stan nie zadowala :-)
Myszo no są ludzie i ludzie.. mi by było wstyd dać rodzinie, a co dopiero sprzedać obcemu coś, niewyprane/nieumyte/itp. stan naszych rzeczy świadczy o nas.. nie chciałabym żeby ktoś miał mnie za brudasa.. A co do wózka, cóż wydawało mi się, że używanie gondolki przez 3 miesiące nie jest w stanie tak "zmienić koloru" wnętrza, widocznie ktoś musiał z brudnymi łapami do dziecka podchodzić (co też mi się w głowie nie mieści), bo ślady na obrzeżach są/były znaczne.. ale na szczęście to brud do sprania a nie jakieś plamy zatwardziałe.. No jak ludziom nie wstyd??

reklama
Martulka, no popatrz jak można się "przejechać" nikt nie pomyślałby że tak można załatwić wozek w 3 miechy, a dlaczego przychodzi Ci na raty?

Tapicerka w sumie nie jest jakoś szczególnie mocno załatwiona, ale spodziewałam się po prostu ogólnie czystszego, po rozpakowaniu kółek (każde osobno zapakowane folią strech) i złożeniu wózka zamiotłam podłogę to tego piasku i kurzu okazało się dość sporo :eek: A co do rat, to wózek został wysłany w trzech częściach (stelaż, gondola, spacerówka+torba), każda jako osobna pocztowa paczka polecona priorytetowa i widocznie musiały się w drodze "pogubić", ale nie po to płaciłam 150zł za przesyłkę kurierską (paranoja, ale zależało mi żeby mieć ten wózek szybko więc się nie targowałam) żeby pocztą szło. Nie omieszkam wystosować odpowiedniego (niepozytywnego) komentarza, jak już spacerówka dotrze, a jutro mijają 2 tygodnie od kupna i wpłaty pieniędzy. Normalnie fleje jak ich mało..:angry:

martulka u mnie troszkę te boczki gondolki były deko zażołcone
ale one mają prawo bo ta gondola leżała pewnie w garazu bo taki zapach samochodowy mi jechał
ale to nic bo ja i tak spacerówkę będę prała pózniej więc mi to nie przeszkadza
a w gondolce wyprane zostało wszystko
jeszcze takie białe wnetrze taki otulacz gondolki wypiorę razem z vanishu
bo budka jest wyprana od gondolki :)

martulka 150 zł za kuriera???????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? Toż to paranoja...
Musisz koniecznie wystawić odpowiedni komentarz za to, jak Cię potraktowali.

martulka nadalka i edzia mają racje po pierwsze komentarz odpowiedni a po 2 to ja bym ich chyba gdzieś zgłosiła że coś nie halo bo 150 za przesyłkę to kiedyś mój mąż płacił ale za silnik do samochodu który ważył ponad 200kg!!! a nie wózek!!! Dla nie to naciągactwo!!!

martulka pisała czemu tyle za przesyłkę
dlatego że kazda część idzie osobno
co dla mnie bardzo dziwne bo u mnie cały wózek przyszedl jako jedna część i było git
a to też gondola i spacerówka i torba i jakoś się dało

reklama
Do góry