reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Ann ja te z je mam i po praniu wszystko z nimi ok :) Ogólnie dobre sie wydają:)

Ehh a mi sie żelazko właśnie psuje...a nie jest takie stare, nie wiem z 7 lat ma może;) Tylko to co się naciska żeby para leciała to mi się wciska...a to duże ułatwienie prasowania

reklama
Dziewczyny.. po prawie 2 tygodniach doczekałam się 2/3 wózka, tj. stelaża i gondoli (czekam jeszcze na spacerówkę :no: ) zanim się pochwalę real foto (na odpowiednim wątku) to chciałabym wyprać gondolkę i teraz pytanie mam.. w ilu max stopniach mogę wyprać w pralce części gondolki żeby mieć pewność, że nic im się nie stanie?

Joasiu hehe za późno.. wstawiłam wszystko, co udało mi się zdjąć na 30st. na program pranie ręczne i na 400 obrotów wirowania, co ma być to będzie :-D

30 stopni dla mnie to za mało
u mnie został zapach poprzedniego właściciela po 30 stopni w praniu
ale jeśli np prałam coś białego to już wsadziłam na 40 stopni
nic się nie stało w sumie
ale przed samym porodem mam zamiar znowu wyprać jeszcze tę biała osłonkę w gondoli :)

Wrzuciłam do pralki osłonkę na nóżki, budkę i całe wnętrze gondolki - materacyk i ochraniacz wewnętrzny.. wszystko w kolorze ecru/jasny beż - doprało się wszystko rewelacyjnie a zapachu poprzedniego właściciela nie czułam, więc po kłopocie. Swoją drogą.. trochę syfiaści ci byli właściciele mojego wózka.. nawet kół z błota czy stelaża z kurzu nie wytarli przed wysyłką..

martulka- to masz szczęście. Ja prałam w 60 st ubranka, które kupiłam od babeczki i potem musiałam jeszcze cały dzień wietrzyć, tak silny zapach...
Ja kiedyś kupiłam leżaczek z fp od babeczki - brudny, kawałki jedzenia... zrobiłam zdjęcia i wysłałam kobiecie i mówię, że to trochę źle o niej świadczy, skoro sprzedaje coś w takim stanie, to mi odpisała, że jak mnie stać, to mam sobie kupić nowe w sklepie :szok::-D

reklama
Do góry