reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania i odpowiedzi

Wiecie u Nas są szpitalne ciuszki i z nich będe korzystac. Potrzebuje tylko swoje na wyjście więc przygotuje mężowi na 56 i 62 i zobaczymy jaka mała duża się urodzi ;) I oczywiście tak jak Joasia piszę mam zamiar podpisać worki :)
Słuchajcie a jak się wyparza laktator? Po prostu włożyć do zlewu i zalać wrzątkiem i tak ma poleżeć? czy sa jakieś specjalne ku temu metody?

reklama
Aniu , jak macie ciuszki w szpitalu , to niech Ci mąż przywiezie dopiero na wyjście albo 56 albo 62 ;)
a co do wyparzania to się wyparza we wrzątku w garnku ;) w zagotowanej gorącej wodzie

Joasia- :szok: to ja chyba byłam jakaś nieobecna :-D nie pamiętam jaką pieluchę założyli Ninie, ale dostała wszystko szpitalne, bo ja nie byłam przygotowana na poród. Później M mi dowiózł torbę, ale już było po fakcie. Ale cholera, wydaje mi się że pampersa. A to ciekawostka :-) Teraz mnie męczyć będzie :-D
Ja biorę 56 cm bo się większego dzieciaczka nie spodziewam ;-)
Ania- laktator na części porozkładać i zalać wrzątkiem:happy:

Pomóżcie mi kochane...oglądam te sylikonowe osłonki na sutki bo przymierzam się do zakupu, ale wytłumaczcie mi jak wybrac odpowiedni rozmiar są S i M. Jak to sie mierzy?? :eek:

Doe kochana idź do jakiegoś supermarketu, weź pudełko osłonek, jakiś ciuch i idź poprzymierzać :-D Wiem, że u nas na lipcówkach 2010 coś dziewczyny nie trafiały z rozmiarami, co firma to inna numeracja :-D

doe ja nie pomogę bo jestem ich przeciwniczką albo inaczej nie wiem czemu mają służyć... ale to moje subiektywne zdanie jeśli uważasz że są Ci niezbędne to chyab najlepiej je pooglądaj i zdecyduj na żywo bo inaczej nei da rady raczej.

reklama
Do góry