reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
ufffffffffffff, czyli nie cierpią az tak bardzo z powodu braku dunga dungaTo ze facetom też nieco spada jak my w ciąży jesteśmy to udownodnione naukowo, inaczej by nie wytrzymali ciśnienia
Patili to tak jak u nas pocieszam się przynajmniej, że dzidziol powstał w fantastycznych warunkach )) hihi
dobrze, że jest JAKAŚ nadzieja! zadora ;**
eve ... no to przynajmniej tyle... chociaż nie powiem żeby mój się nie dopominał... zresztą, mi samej to przeszkadza...siebie nie poznaję.
dobrze, że jest JAKAŚ nadzieja! zadora ;**
eve ... no to przynajmniej tyle... chociaż nie powiem żeby mój się nie dopominał... zresztą, mi samej to przeszkadza...siebie nie poznaję.
W pierwszej ciąży chyba miałam większe libido niż teraz, ale za to K wtedy się lekko stresował o dzidzię, ale dawał radę hahaha
Za to teraz no koszmar, owszem jak mnie zachęci to jest ok, ma na mnie kilka trików;-) ale żebym ja coś sama pierwsza to niet....
Po porodzie spróbowaliśmy pierwszy raz po 6 tyg po połogu, najpierw wizyta u gina, poźniej tabsy anty i poszło i chyba libido wróciło do normy. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
Za to teraz no koszmar, owszem jak mnie zachęci to jest ok, ma na mnie kilka trików;-) ale żebym ja coś sama pierwsza to niet....
Po porodzie spróbowaliśmy pierwszy raz po 6 tyg po połogu, najpierw wizyta u gina, poźniej tabsy anty i poszło i chyba libido wróciło do normy. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
jesssssu jak ja się cieszę że nie jestem samaAnn, nie zostałaś sama u mnie z libido też kiepściutko w pierwszej ciaży też tak miałam
SophieAnne25
Fanka BB :)
Mój mąż przez cały drugi miesiąc ciąży mało nie zwariował, a ja ani siły ani ochoty, najchętniej spałabym w toalecie żeby nie musieć wstawać na siusiu i wymioty. Teraz ciut lepiej ale nie jest tak fajnie jak przed ciążą. Boję się że gdzieś mnie zadrapie, pojawi się trochę krwi i wpadnę w panikę, albo że za mocno mnie przyciśnie. Ciężko, ale staramy się.
reklama
agucha1986
Fanka BB :)
a mój mężulek też również ma obawy że może zaszkodzić albo coś i on się boi o maleństwa ach nie nadążysz za nimi i nami samymi