reklama
agucha1986
Fanka BB :)
no biedni biedni ale sój udział w tym tez mieli więc teraz muszą przeboleć i przeczekaćbiedni faceci nasi... ohh
ja tam tez bardzo lubię wannę i kąpiel w niej ale kurcze obawiam się że jak już będę miała ten mój brzuszek ciążowy to z tej wanny dźwigiem będą musieli mnie wyciągać
oj jak ja wam zazdroszczę tego basenu....ja mieszkam w takiej mieścinie że krytego niestety nie mamy do najbliższego 30km a ja mam zakaz dalszych wyjazdów póki co więc lipa ale wy korzystajcie moje drogie i niech maluchy się pluskają a co
Agulka2012
mi się już basen po nocach śni miałam iść od stycznia ale dostałam zapalenie pęcherza i teraz nie wiem czy mogę. jutro idę do gin z wynikami moczu to się zapytam. Zastanawiam się też nad fitnesem w wodzie ponoć fajnie robi na ciążę
ania-aneczka
Ja chodzę na basen, narazie wszystko jest ok. Jeśli macie sprawdzone baseny to polecam. Mi lekarz zalecił wkładać tampon, ale jeszcze nie wkładałam;/ Boje się, że mi wyleci czy coś, nigdy nie pływałam z tamponem, któraś z Was to próbowała?
Ania-aneczka - nie wyleci na pewno! tez kiedyś miałam opory przed pływaniem w tamponie, ale jak mi się przytrafił okres podczas podróży poślubnej w Greci to się wkurzyłam i powiedziałam - nie ma bata! no i to się sprawdza! inna sprawa, że ja w ciąży bałabym się wkładać tampona. W ogóle traktuję ostatnio tą sferę - nie dotykać, nie podrażniać ;D chyba już przesadzam!!!
na basen mnie za bardzo nie ciągnie, z jednej strony ja to tam nie bardzo aktywna sportowo jestem ;D no i mam tendencje do różnych infekcji, grzybków itp itd. już nie mówiąc o mdłościach.
faceci biedni, mój to już całkiem ma przerąbane. Dla mnie też ta sfera jest bardzo ważna dla związku i na mnie też to obniżenie libido paskudnie wpływa... no ale przecież nic na siłę...Mońcia pocieszyłaś mnie troszkę, że nie jestem jedyna... chociaż teraz jak się wyłamałaś ;D to już chyba na prawdę zostałam sama
Sophie, no właśnie też tak mam, że nawet dotyk gdziekolwiek mnie drażni! w ogóle się aspołeczna zrobiłam....czasami się zatsanawiam, czy kiedys będę znowu sobąąąą!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!!
na basen mnie za bardzo nie ciągnie, z jednej strony ja to tam nie bardzo aktywna sportowo jestem ;D no i mam tendencje do różnych infekcji, grzybków itp itd. już nie mówiąc o mdłościach.
faceci biedni, mój to już całkiem ma przerąbane. Dla mnie też ta sfera jest bardzo ważna dla związku i na mnie też to obniżenie libido paskudnie wpływa... no ale przecież nic na siłę...Mońcia pocieszyłaś mnie troszkę, że nie jestem jedyna... chociaż teraz jak się wyłamałaś ;D to już chyba na prawdę zostałam sama
Sophie, no właśnie też tak mam, że nawet dotyk gdziekolwiek mnie drażni! w ogóle się aspołeczna zrobiłam....czasami się zatsanawiam, czy kiedys będę znowu sobąąąą!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!!
reklama