my z d. też mamy inne miejsca zameldowania, i dziecko będzie zameldowane u mnie - tzn. u moich rodzicówno właśnie wiem że musimy razem jechać , żebym ja uznała jego ojcostwo , a chce żeby dziecko było zameldowane przy mnie ... mam nadzieje że nie obrazi się o to że dziecko będzie miało meldunek u mojej mamy a nie u jego rodziców ... ale tak myśle sobie że tak będzie lepiej
reklama
z tego co wiem to zawsze dziecko ma meldunek przy matce chyba od razu z urzędu tak jest
chyba że ojciec ma tylko prawa rodzicielskie to wtedy chyba już trzeba iść
myśmy nie mieli swojego mieszkania to ja z Zuzią jestesmy zameldowane u mamy i do tej pory tak jest
jak się już drugie urodzi to się przemeldujemy
chyba że ojciec ma tylko prawa rodzicielskie to wtedy chyba już trzeba iść
myśmy nie mieli swojego mieszkania to ja z Zuzią jestesmy zameldowane u mamy i do tej pory tak jest
jak się już drugie urodzi to się przemeldujemy
twilight
Fanka BB :)
Dziewczyny ponawiam pytanie, bo na zakupowym zaginęło ;-): jakiej wielkości kupujecie wanienkę? skłaniam się ku 102 cm + stelaż, ale boję się że będzie za duża czy coś... Co radzicie?
twilight
Fanka BB :)
Wiem Joasiah, :-) podziękowałam Ci. Chciałam też zebrać inne opinie od dziewczyn. Dziękuję Ci raz jeszcze :-)
aaa myślałam że przegapiłaś ogolnie
LÄTTSAM Wanienka - IKEA
ja myslalam o takiej ale jak juz mam w piwnicy swoją metrową to juz odpuszcze chyba
LÄTTSAM Wanienka - IKEA
ja myslalam o takiej ale jak juz mam w piwnicy swoją metrową to juz odpuszcze chyba
joasiah ja taką kupiłam moja sis korzystała i mówi, że spoko, zresztą zaraz fotkę wrzucę Zobacz załącznik 451549
myśmy kupili taka tylko bez stelaża w smyku była promocja za ok 44 zl, Wanienka anatomiczna Komfort + stelaż PROMOCJA (2212362040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do takiej zwykłej chyba bym musiała dokupić wkładkę dla niemowlaka, a ta wydaje się dobrze podtrzymywać dziecko
Do takiej zwykłej chyba bym musiała dokupić wkładkę dla niemowlaka, a ta wydaje się dobrze podtrzymywać dziecko
reklama