reklama
DariaN
Fanka BB :)
mońcia jak na moje to to jest turban na mokrą głowę zamiast ręcznika
Daria , brawo jestem w szoku ... to na prawdę jest turban na głowe
RĘCZNIK CZEPEK TURBAN SZYBKOSCHNĄCY WŁOSÓW NIEBIES (2166045108) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RĘCZNIK CZEPEK TURBAN SZYBKOSCHNĄCY WŁOSÓW NIEBIES (2166045108) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo jakas pelerynka po kapieli ;-)
niestety nie trafiony
faktycznie jest to turban na głowe taką dużą , kobiecą
DariaN
Fanka BB :)
ohh mońcia gdybym ja tak w totka wiedziała liczby to byłoby super
zaczęłam myśleć nad wózkiem , tzn bardziej nad spacerówką (czyli późniejszy etap) ...
bo nie wiem czy jest sens kupować 3w1 wózek ... czy samą gondolę i nosidełko ?
myślicie że takie półroczne dziecko (myślę o zimie) zmieści się w gondoli ? tak do wiosny ? żeby na wiosnę kupić już taką lekką spacerówkę (np. parasolkę ) bo te spacerówki np. Jedo czy Xlander , to takie większe są i cięższe....
mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi
bo nie wiem czy jest sens kupować 3w1 wózek ... czy samą gondolę i nosidełko ?
myślicie że takie półroczne dziecko (myślę o zimie) zmieści się w gondoli ? tak do wiosny ? żeby na wiosnę kupić już taką lekką spacerówkę (np. parasolkę ) bo te spacerówki np. Jedo czy Xlander , to takie większe są i cięższe....
mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi
Mońcia - ja swojego przesadze na zimę już napewno. Ten wózek który kupiłam znam z autopsji, jest ciepły, dość zabudowany, na śniegu też nim jeździłam, wiadomo nie tak jak pompowanymi kołami, ale dawałam radę, a skąłda się w parasolkę i to było dla mnie optymalne wyjście przy Adzie. Dlatego też teraz zdecydowałam ze kupię ten wózek (bo ten poprzedni nam skradli :/ ) i dokupię do niego gondolę. Też myślałam, czy nie kupić np roana tylko głębokiego (używanego tak do 500 zł) ale ostatecznie zdecydowałam sie na uzywaną gondolę za 320 zł. O takie moje przemyślenia
reklama