reklama
nadalka ja czasem wypiję 4 łyki piwka od M., bo nie mogę się powstrzymać! straaasznie mnie ciągnie. w sylwestra wypiłam kieliszek szampana. Myślę, że bardzo się nie zamartwiaj!
jak ja bym dziś się upiła..... albo przynajmniej walnęła kilka szotów na rozluźnienie... bo taka mnie kur....ica trzęsie, że ehhhhh
jak ja bym dziś się upiła..... albo przynajmniej walnęła kilka szotów na rozluźnienie... bo taka mnie kur....ica trzęsie, że ehhhhh
w tamtej ciąży wypiłam może ze 2 lampki, w tej nic (może jedną, nim się dowiedziałam). Potem będzie karmienie i w sumie też woda
powiem wam, że jak po tych 2 latach sięga się po alkohol, to po jednej lampce czuję się jak po butelce, bardzo ekonomiczny człowiek jest :-)
powiem wam, że jak po tych 2 latach sięga się po alkohol, to po jednej lampce czuję się jak po butelce, bardzo ekonomiczny człowiek jest :-)
ann - nic się nie bój nic Ci się nie stanie jak od czasu do czasu sobie zrobisz taka ciepłą kąpiel. Ja w poprzedniej ciąży dopóki byłam wstanie wyjść z wanny z powodu wielkości brzucha to się tak relaksowałam regularnie i teraz też. Właśnie przed chwilą urządziłam sobie taką wspaniałą kąpiel z moim mężulkiem i jestem na maxa zrelaksowana :-).
reklama