reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
nadalka ja czasem wypiję 4 łyki piwka od M., bo nie mogę się powstrzymać! straaasznie mnie ciągnie. w sylwestra wypiłam kieliszek szampana. Myślę, że bardzo się nie zamartwiaj!

jak ja bym dziś się upiła..... albo przynajmniej walnęła kilka szotów na rozluźnienie... bo taka mnie kur....ica trzęsie, że ehhhhh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

noo Mońcia chętnie chętnie, ale odkąd jestem w ciąży boję sie kąpieli w wannie jakoś... i chyba byłaby przez to mało relaksująca.... jakieś inne dobre, sprawdzone sposoby na kur...ce? :-D

ann zrób sobie ciepła kąpiel - nie gorącą, jak to relaksuje:tak: tez staram sie unikać wannę, wole prysznic, ale od czasu do czasu "piana" na pewno nie zaszkodzi :-) byle nie gorąca woda

w tamtej ciąży wypiłam może ze 2 lampki, w tej nic (może jedną, nim się dowiedziałam). Potem będzie karmienie i w sumie też woda :)

powiem wam, że jak po tych 2 latach sięga się po alkohol, to po jednej lampce czuję się jak po butelce, bardzo ekonomiczny człowiek jest :-)

ann - nic się nie bój nic Ci się nie stanie jak od czasu do czasu sobie zrobisz taka ciepłą kąpiel. Ja w poprzedniej ciąży dopóki byłam wstanie wyjść z wanny z powodu wielkości brzucha to się tak relaksowałam regularnie i teraz też. Właśnie przed chwilą urządziłam sobie taką wspaniałą kąpiel z moim mężulkiem i jestem na maxa zrelaksowana :wink::-).

reklama
Do góry