reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
byłam na szczepieniu okazało się, ze Sylwia za mało przybiera. Waży 5980. W ciągu 1,5 miesiąca przybrała 600g. Mam ją dokarmiać bebilonem AR. Jedno karmienie piersią, jedno mm. Jak ulewanie nie ustąpi to zapisze jakieś leki ale mowi ze to ostateczność bo one mogą wywoływać działąnia uboczne.
ania-aneczka
Fanka BB :)
Ja mam taki HB UH1020 ULTRADZWIEKOWY NAWILZACZ POWIETRZA wy24h (2832324876) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Nie wiem jakie są opinie, ale my jesteśmy bardzo zadowoleni. Na początku przerażało mnie, że Świeci dość mocno na niebieski kolor, ale Emi się już przyzwyczaiła. Jest bardzo fajny
kosinka
Wy suche powietrze macie a u nas okropna wilgoć. NIe wiem co się dzieje, jak paliliśmy sami w piecu nie było tego, teraz kaloryfery non stop lecą, mi jest czasem nawet za ciepło, a wilgoć okropna, po nocy wszystkie okna muszę wycierać.
No wiec używała któraś pochaniaczy wilgoci? czy jest w ogóel sens i czy coś dają?
No wiec używała któraś pochaniaczy wilgoci? czy jest w ogóel sens i czy coś dają?
charlotteB
Melissa, ja mam najzwyklejszy z allegro, taką żabę, na razie jesteśmy zadowoleni, ale mamy go dopiero od tygodnia, więc za krotko, żeby jakieś miarodajne opinie wydawać:-)
Kosinka my używamy HENKEL METYLAN pochłaniacz STOP wilgoci CZARNY 450 (2821302753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i faktycznie mamy mniej
reklama
twilight
Kosinka my kupiliśmy wczoraj w Castoramie jakiś pochłaniacz bo też cholerną mamy wilgoć w sypailni i grzyb wylazł na ścianie Ale jeszcze nie testowaliśmy. Nienawidzę tego mieszkania