reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Ja właśnie wczoraj dopiero smoczki zakupiłam, ale my butelkę tylko raz dziennie uzywamy, także jakoś daliśmy radę, choć widać, ze Wojtek się bardziej wkurzał. Jeśli chodzi o zassanie to lepiej mu idzie z butlami tt niż aventu (też nie mam tego dzyndzla).
W gondoli jeszcze trocję miejsca jest, ale chyba do końca zimy nie starczy, ja kupiłam śpiworek do wózka na limango - była okazja :tak:

reklama
darian my też mamy ten calgel , ale jeszcze nie testowany - więc daj znać jak się sprawdza u Nadii:) no i czekamy na ząbka:)

my jesteśmy już na 2 ze smoczkiem tt, i u nas wypustek brak - wieczorne mleczko znika z butli w tempie rekord w porównaniu do smoka 1:)

chyba też z gondolką nie wytrwamy przez całą zimę bo już teraz jest na styk - niestety espiro tak mają:( - do spacerówki mam taki śpiworek ocieplany i wkładkę pod plecki

Cale szczescie ze kupilam duza gondole, bo Daria z Twojej musialabym juz sie wyprowadzic. Moja ma cos ok 80, planowalam w niej cala zime przejezdzic, ale nie da rady. Mamy 10cm luzu, ale po podniesienu zaglowk niewiele na nozki zostaje.

Ale Nadinka chyba mniejsza w sensie krótsza jest to jeszcze trochę pojeździ :tak::-D
DariaN - Ja po domu już nakłądam sedzisko spacerowe, rozkładam na maksa i młody mi przyajmniej cicho siedzi jak coś widzi :tak:

dziewczyny z tą moją gondolą to jest tak że ona jest dodatkowo bardzo wąska ze względu na możliwość przewożenia dziecka w niej w samochodzie (do 10kg) więc gdyby Nadia była grubaskiem to by pewno nie dała rady w tej gondoli :)
ja mam nadzieję, że do stycznia gondola nam wystarczy :)
no EVE powiem ci że dobry motyw z tą spacerówką :) ja zostawiłam siedzisko spacerówki u mamy ale fotelik jej przecież mogę zamontować !!!:)

reklama
Mamuśki , powiedzcie mi , czy Wasze dzieciaczki też tak kiwają główką energicznie na prawo i lewo w łóżeczku ??
ja to nazywam '' miotaniem się '' nie wiem czemu Wiktoria tak robi ?

a i chyba też musimy zacząć smarować dziąsełka , mała wszystko pakuje do buzi i ślini się jak spaniel , najgorsze żę łapki pakuje to aż jej skórki odchodzą czasami :dry::eek: wsadze smoczka to zaraz znowu pakuje rączki .... no masakra :-p i mokra cała od śliny ...bleee :-p

Do góry