reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Ja też Dentinox. Raz pomógł.

Przepajam jak jej się chce. Czasem zero, czasem 50. Przeważnie zero. nic na siłę

Kurka ja kupiłam kombinezon 74 (za namową męża) i jest OGROMNY!! Chciałam wymienić na 68 , ale mały mi sie wydawał. Mała teraz nosi na 68 ale to jednak w kombinezon kiedy się wkłada? pewnie jakoś grudzień nie

Dziewczyny chyba ida nam ząbki polećcie proszę dobry żel, bo mała strasznie płacze i wyczułam zgrubienie na dziąśle...

my dla Nadii mamy Calgel i jak na razie jest oki, marudzi ale to pewno wszystko się na to złożyło: szczepienie, ząbek i skok :)

joasiah też tak sądzę, że to nie korzystne dla nich że dopiero od 68 no ale cóż zrobić
jedna seria dla niemowlaków (już się śmiałam, że wszystkie kościańskie dzieciaki w jednym ciuchu będą chodzić hihih)
ja zamówiłam małej kombinezon przejściowy taki welurowy i śpiworek w poniedziałek mam do odbioru w sklepie :)

dziewczyny, czy na na poduszce klinie można kłaśc dzieci na brzuchu do spania? Nie chodzi mi o to że sie udusi, ale o to że jest wyżej i czy to zdrowe dla kręgosłupa? Mea tak o Tobie pomyslalam i o innych dziewczynach ktore jezdżą na rehabilitacje spytałybyście przy okazji rehabilitanta co o tym sadzi?

Jelsa moja rehabilitantka powiedziała, że lepiej na płasko, bo tak jest niefizjologicznie i bezpieczniej bez klina. Trudno jej było sobie wyobrazić jak to wygląda, a ja nie bardzo umiałam wytłumaczyć więc nie wiem czy odpowiedź Cię satysfakcjonuje ;-)

my dla Nadii mamy Calgel i jak na razie jest oki, marudzi ale to pewno wszystko się na to złożyło: szczepienie, ząbek i skok :)

joasiah też tak sądzę, że to nie korzystne dla nich że dopiero od 68 no ale cóż zrobić
jedna seria dla niemowlaków (już się śmiałam, że wszystkie kościańskie dzieciaki w jednym ciuchu będą chodzić hihih)
ja zamówiłam małej kombinezon przejściowy taki welurowy i śpiworek w poniedziałek mam do odbioru w sklepie :)

macie już ząbka :szok:??

Ola ja mam dr. brown więc nie wiem.

Właśnie miałam was pytać. Czy te antykolkowe butelki używacie do końca? I czy używacie smoczków zgodnie z ich przeznaczeniem. tzn jak jest level 2 do 6 mca to tak robicie?

reklama
Ola, ja używam butelek AVENT, żadnych "dzyndzelków" u mnie nie ma, więc nie za bardzo wiem, o co chodzi.. Może wygoogluj zdjęcie "avent teat" i zobacz czy Twój smoczek wygląda tak jak tamte, bo rozumiem, że jakiś kawałek sylikonu odstaje, tak..?
Jeśli chodzi o rozmiary smoczków, to my nadal na 2, z 3 za szybko Niuni leci i zamist do buźki, to po brodzie:-)
Ania-aneczka, ja też kupiłam kombinezon rozm.74:-) jeszcze nie przyszedł, ale Lidka już w ciuszkach 68 śmiga, więc mam nadzieję, że zimę w nim przechodzi. Z pewnością nie przejeździ jej natomiast w gondoli, bo już jej powoli miejsca zaczyna brakować.. Czy też tak macie? i jak spacerówkę "wyposażyć" na zimowy spacer? kocyk pod spód, czy śpiworek specjalny wózkowy wystarczy (nie mam jeszcze i nie wiem, czy kupować..)?

Do góry