reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Mi się dziewczyny wydaje, że ogólnie kombinezony są troche większe od innych rzeczy, zeby dało się pod spód włożyć coś grubszego. My body nosimy już na 68-74 (większość 74:szok:), spodenki 62-68(nóżki ma krótsze), a w misiowatym kombinezonie na 68 ma jeszcze luz.

DariaN ja bym była na zamianą na Twoim miejscu:tak:. Te śpiworki są super, tylko też nie przesadz z rozmiarem. Miałam taki dla Gosi i nie było szans włożyć jej rąk do rękawów. Pakowałam ja tak jak to takiego uniwersalnego spiworka do wózka.

Z dopajaniem nie pomogę:no:.
Zuzia z robieniem czapeczek niestety też nie:no:

reklama
Natkusia czuję się wywołana do tablicy z racji tego, że Emi to już basenowa weteranka - jutro idziemy 8 raz.. My mamy te pieluszki: Huggies Little Swimmers XS 6 szt + recznik kąpielowy z kapturem | MALL.PL i powiem szczerze, że są super. Mała ma 5,6 kg i są na nią w sam raz i fajne jest to, że zapinają się jak normalne pampki, bo te większe rozmiary są wciągane jak majtki i przy zdejmowaniu trzeba takie rozedrzeć. Aha.. i właśnie na allegro znalazłam sprzedającego, który ma je w super cenie 2 opakowania po 12 szt za 39,99 z przesyłką, przy czym po tyle w Super-Pharmie jest jedno opakowanie: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Martulka dzięki wielkie :* teraz już wiem co i jak.. już nie umiem się doczekać kiedy z Michem pójdziemy na basen! Tym bardziej że wodę uwielbia :-)

Daria coco ma zawyżoną rozmiarówkę
jak masz 68 to jest on jak 74
wiem bo sama mam taki koleżanka mi dała
jezu jaki wielki mi się wydawał i faktycznie Hania ginie w nim
kupiłam na allu 62 i jest taki prawie akuratny

NO wiem Joasiah że cdrl ma zawyżoną tą rozmiarówkę, a najgorsze jest to że od niedawna nie posiadają już w swojej ofercie ubrań w roz. 62 czy 56, zaczynają dopiero od 68 produkcję i to jest wnerwiające. Do danej kolekcji rzucą tylko jedną serię 56-62 dla dziewczynek i koniec !!!! no ewentualnie body dla niemowlaka idzie dostać

to patra pisała o tym ile trzeba wypijać. moja pije tyle ile chce.. jak krzyczy między kamieniami to butelka skutecznie ją ucisza, przy tym wypija ok 150ml dziennie.

A ja pytanie z innej beczki, czy któraś dziewczyna robi na drutach/szydełku chciałam zapytać jaka wełna będzie dobra na czapkę dla dzieci (cieplutka, miękka i nie gryząca i nie moher;-)) Z góry dziękuje za odp.

Musisz powiedzieć, że chcesz kupić wełne specjalnie przeznaczoną dla dzieci. Jest dużo droższa. Za tą do kocyka płaciłam 7/12 zł, a jak kupiłam na sweterek tą specjalną dla maluszków, to płaciłam ponad 20 zł. Ale kolory i jakość jest naprawde oszałamiająca:tak:

reklama
Do góry