reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Mi też najbardziej pasują premium care tylko ta cena. Właśnie testuję pamper sleep and play i zamierzam jeszcze activ baby sprawdzić :-D zobaczymy co nam najbardziej przypadnie do gustu :-)

reklama
u nas activ baby sprawdziło się rewelacyjnie, nawet przy największych kupach. z dadą bywa różnie, zdarza się, że przecieka, ale ogólnie mały zużył już prawie 2 opakowania 3 i jest nieźle. na noc zakładam 3 z activ baby bo z przewijaniem różnie bywa :zawstydzona/y:

co do pieluch u nas przetestowane premium care, activ baby, dady i jak narazie dadę chyba lubimy najbardziej bo nie dosyć, że ta cena zachęca to i jak pozostałe Melcia potrafi przesiusiać i przekupkać, mam jeszcze te sleep & play do przetestowania - zobaczymy jak one się sprawdzą.

Ja dziś kupiłam na spróbowanie Dady dla Wojtka, bo dla Ady kożystałam z 4 i 5. Zobaczymy, pierwsza kupa poszła i jest ok :-D A koło mnie otwarli nową biedronkę i pieluchy były po 24 zł.

A myśmy właśnie zaliczyli wtope ze sleep&play :confused2:. Pierwsza w naszej karierze z kupą. Najlepsze że więcej kupy było na lecach niż w pieluszce:szok:. Wiec kończymy tę paczkę i już nigdy więcej.
Premium care jeszcze nie próbowałam bo cena wysoka a promocji nie widziałam jeszcze.
W tesco sleep&play były za ok25 zł 3ki 56szt + paczka chusteczek. A haggisy wychodziły 46gr za sztukę.

reklama
Do góry