reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Mea, ja chyba też już zakonczę współpracę z Dadami:no::no: dzisaij przebierałam Wojtka 3 razy!!!!!! za kazdym razem kupa wypływała z pieluchy!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: no przecież cos człowieka może trafić:wściekła/y: Jak zakładam Pampers Activ Baby wsio jest oki :tak:

reklama
twilight tak calmy używam, jak do tej pory wszystko jest ok:tak: ale gdzie ci się rozszczelniły?
kurczę a na Marcyśkę właśnie czeka cała paka dady 3 :confused: jeszcze nie uzywalismy nigdy:no:

Ann to wyglada tak, jakby silikon sie odkształcał i przeciekał. skutek jest taki, ze jak Ada ciagnie to mleko sie zbiera w tej czesci smoczka która ma w buzi i sie ksztusi co chwile :confused2:

u nas też dady dobrze się sprawdzają, na 3 jesteśmy jakieś 2 tygodnie i do tej pory nie było problemu, za to jak na zmianę użyliśmy pampka to po 2 sikach trzeba było się przebrać:eek: a i myślę żeby właśnie spróbować tych pampersów acitve baby ale jakoś nie mogę się zdecydować:confused2:

widzę że wstrzele się w temat - przed chwilą miałam AKCJE KUPA ! dramat...
przed wczoraj było to samo
Niuńka obsrana po szyje ! z Dady kapała kupa , wszystko w koło w kupie , wrzuciłam mała pod kran , to mi się jeszcze obrzygała ... no dramat w 6 aktach ;]
... ale kurde używamy 2 , może za małe są ? jużsama nie wiem a mamy jeszcze jedną paczkę :/ ... ale mam w domu chyba jakieś Dady 3 , bo mi kuzynka oddała kilka sztuk, musze je sprawdzić ...

Ja z kolei używałam active baby 1 i 2 - z tymi było wsio ok, ale jak przeszliśmy na 3 to KAŻDA pielucha przemiękała. Ktoś tu pisał, że premium care są dobre i na razie stosujemy 9 dni i odpukać - ani razu nic nie przeciekło. I jakieś takie delikatniejsze mi się wydają :)

reklama
Nadalka zostaje ci allegro albo smyk online - czasem maja dobre ceny promocyjne no i zakupy bez wychodzenia z domu :)
twilight my też uzywamy calmy i też wszystko ok
dla mnie najbardziej pasują premium care ale niestewty u nas nie ma takich rarytasów w mieście :-D a nie będę jeździć specjalnie po pampersy 30km. więc zostają nam dady.

Ostatnia edycja:
Do góry