reklama
aneczka - BARDZO dobra cena
mońcia - a ja co kąpiel przemywam wacikiem oczy nie wiedzialam, że coś może być nie tak, ale marcyś nie ma problemów z oczkami mimo to żadnych
co do podnoszenia do siadu - chyba jeszcze nie powinnyśmy tego robić )choć sama czasem się skuszę ;D
mońcia - a ja co kąpiel przemywam wacikiem oczy nie wiedzialam, że coś może być nie tak, ale marcyś nie ma problemów z oczkami mimo to żadnych
co do podnoszenia do siadu - chyba jeszcze nie powinnyśmy tego robić )choć sama czasem się skuszę ;D
Ja używam teraz pampersów active 3 i dla mnie najlepsze. Lepsze od premium care oraz sleep and play Wiec przy nich zostaje. Mąż kupił dwie paki 112 sztuk za 68 zł w MakroChyba dobra cena
ale paka za 68 czy 2 paki? W tesco paka 96 szt za 37 zł
justyna ja kupiłam takie skarpetki i moge z czystym sumieniem polecić
Skarpetki z grzechotkami SOXO - podeszwa ABS (2632946196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Skarpetki z grzechotkami SOXO - podeszwa ABS (2632946196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a takie skarpy z grzechotką to się normalnie pierze? mam takie, ale jeszcze nie nosiliśmy.
pytanie - czy smoczek w butli calm medeli trzeba wymieniać na większy? bo mi się wydaje, że jest uniwersalny, ale pewna nie jestem
edit -już wiem, że jest jeden rozmiar na całe karmienie
pytanie - czy smoczek w butli calm medeli trzeba wymieniać na większy? bo mi się wydaje, że jest uniwersalny, ale pewna nie jestem
edit -już wiem, że jest jeden rozmiar na całe karmienie
Ostatnia edycja:
twilight
Fanka BB :)
Ann a używasz calmy? Nie rozszczelnia Ci się. Mnie kurka 2 smoczki się rozszczelniły i Ada się ksztusiła. Musiałam te silikonowe nakładku dokupić i niby trochę jest lepiej...
mea-84
Fanka BB :)
Ja chyba też dady 3 już więcej nie kupię strasznie mnie denerwuje, że kupa nie wsiąka i mała ma ją później wszędzie.
reklama