reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

zabiegi prądem?????:szok::szok::szok:
sushi nie jadłam, do kosmetyczki nie chodzę na zabiegi prądem ;D prawdziwy człowiek wschodu ze mnie :-D:-D:-D

reklama
Też nie jadłam sushi :) Ale wiem o jaki etap z prądem chodzi. A mnie chodzi o zabieg oczyszczania manualny. No powychodziły mi gówna takie, że ja pierdziele.....no sąsiadka dziś do mnie " ALE CI WYSZŁO!!!! WIEDZIAŁAM ŻE CI TAK WYJDZIE", ja na "SUPER" Prostolinijna kobietka z niej :) Ale mogła się powstrzymac, tak jakbym lustra nie miała kurde. A do tej pory cera nieskazietelna jasny gwint!!

Ja wiem, że z prądem, ale poprosze bez. Jednak musze poczekać aż mi zejdą te bolące ropne resety AA KYSZZ. I wiecie co, wciaż wychodzą mi ograszki;/ wokół ust. Zawsze mam od dziecka ten wirus ale jak jestem osłabiona, chyba mi witamin brakuje. Zrobie sobie przed następną wizytą krew i mocz, niech lekarz zerknie.kurde no taka brzydka jestem jak nigdy :(

Ja na opryszczke zawsze stosowalam bardzo dobry krem, po ktorym w ciagu dwoch dni wszystko sie ladnie goilo i znikalo. Teraz znow mnie opryszczylo (chyba przez ten lodowaty wiatr?!), a tu masz na ulotce z kremu informacja, ze nie zalecaja stosowania w czasie ciazy, bo nie bylo przeprowadzanych badan na wplyw specyfiku na ciaze... Znacie moze jakies domowe sposoby na opryszczke? Optycznie to mi ona teraz za bardzo nawet nie przeszkadza, ale jak czytam Wasze posty to gebulka usmiecha sie od ucha do ucha, a opryszczka na nowo sie otwiera... i booooooooli.

Nadalka u Nas 70% dziewczynka:)
Patii ja brałam tabletki specjalne profilaktycznie i po nich nie miałam, ale w ciązy nie można. Ja sobie po prostu wycisnęłam tak żeby nie rozeszło się gdzie indziej i dziś już jest strupek, ale booolaaałło;/ Ale wole wycisnąć i jednorazowo cierpieć niż to ma ropnieć wtedy to jest ból. Tylko pewnie blizna zostaniem ale trudno. No i witamina, któraś z B super pomaga, ale w cąży też nie wiem cyz możńa i jest chyba na recepte;)

reklama
jak mi coś wyskakuje to smaruje, nie wolno tego zaniedbywać, a to że nie stosować w ciązy jest napisane dlatego że nie było "testowane" na kobietach w ciązy tak jak większość leków bo nieetyczne jest testować leki na ciężarnych, więc zagrożenia lekami na cięzarówki nikt nie zna. tak mi się wydaje,

ania-aneczka ale ci zazdroszę , też bym już chciała znać płeć , ale coś czuję że laekarz nie będzie chciał mi powiedzieć :(

Do góry