reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
zabiegi prądem?????
sushi nie jadłam, do kosmetyczki nie chodzę na zabiegi prądem ;D prawdziwy człowiek wschodu ze mnie
oplułam monitor przez Ciebie
ania-aneczka
Fanka BB :)
Też nie jadłam sushi Ale wiem o jaki etap z prądem chodzi. A mnie chodzi o zabieg oczyszczania manualny. No powychodziły mi gówna takie, że ja pierdziele.....no sąsiadka dziś do mnie " ALE CI WYSZŁO!!!! WIEDZIAŁAM ŻE CI TAK WYJDZIE", ja na "SUPER" Prostolinijna kobietka z niej Ale mogła się powstrzymac, tak jakbym lustra nie miała kurde. A do tej pory cera nieskazietelna jasny gwint!!
ania-aneczka
Ja wiem, że z prądem, ale poprosze bez. Jednak musze poczekać aż mi zejdą te bolące ropne resety AA KYSZZ. I wiecie co, wciaż wychodzą mi ograszki;/ wokół ust. Zawsze mam od dziecka ten wirus ale jak jestem osłabiona, chyba mi witamin brakuje. Zrobie sobie przed następną wizytą krew i mocz, niech lekarz zerknie.kurde no taka brzydka jestem jak nigdy
ania-aneczka może na dziewczynkę?
Patili
Ja na opryszczke zawsze stosowalam bardzo dobry krem, po ktorym w ciagu dwoch dni wszystko sie ladnie goilo i znikalo. Teraz znow mnie opryszczylo (chyba przez ten lodowaty wiatr?!), a tu masz na ulotce z kremu informacja, ze nie zalecaja stosowania w czasie ciazy, bo nie bylo przeprowadzanych badan na wplyw specyfiku na ciaze... Znacie moze jakies domowe sposoby na opryszczke? Optycznie to mi ona teraz za bardzo nawet nie przeszkadza, ale jak czytam Wasze posty to gebulka usmiecha sie od ucha do ucha, a opryszczka na nowo sie otwiera... i booooooooli.
ania-aneczka
Nadalka u Nas 70% dziewczynka
Patii ja brałam tabletki specjalne profilaktycznie i po nich nie miałam, ale w ciązy nie można. Ja sobie po prostu wycisnęłam tak żeby nie rozeszło się gdzie indziej i dziś już jest strupek, ale booolaaałło;/ Ale wole wycisnąć i jednorazowo cierpieć niż to ma ropnieć wtedy to jest ból. Tylko pewnie blizna zostaniem ale trudno. No i witamina, któraś z B super pomaga, ale w cąży też nie wiem cyz możńa i jest chyba na recepte
Patii ja brałam tabletki specjalne profilaktycznie i po nich nie miałam, ale w ciązy nie można. Ja sobie po prostu wycisnęłam tak żeby nie rozeszło się gdzie indziej i dziś już jest strupek, ale booolaaałło;/ Ale wole wycisnąć i jednorazowo cierpieć niż to ma ropnieć wtedy to jest ból. Tylko pewnie blizna zostaniem ale trudno. No i witamina, któraś z B super pomaga, ale w cąży też nie wiem cyz możńa i jest chyba na recepte
reklama
jak mi coś wyskakuje to smaruje, nie wolno tego zaniedbywać, a to że nie stosować w ciązy jest napisane dlatego że nie było "testowane" na kobietach w ciązy tak jak większość leków bo nieetyczne jest testować leki na ciężarnych, więc zagrożenia lekami na cięzarówki nikt nie zna. tak mi się wydaje,
ania-aneczka ale ci zazdroszę , też bym już chciała znać płeć , ale coś czuję że laekarz nie będzie chciał mi powiedzieć
ania-aneczka ale ci zazdroszę , też bym już chciała znać płeć , ale coś czuję że laekarz nie będzie chciał mi powiedzieć