Dobrze bo mieszkacie w domu i jak macie pięterko to tak z mamuśką w drogę sobie nie wchodzicie....a jak przeżyła cudem to tym bardziej dobrze że masz ją przy sobie z moją mamą pewnie też bym mogła prędzej zamieszkać niż z teściową....nawet teraz jak są jakieś gadki na temat " dziecko i pomoc i w ogole " to moja mama wie że puki jej nie poproszę o pomoc to ona nie zapuka mi do drzwi i nie powie " cześć przyszłam Was odwiedzić " a Bartka rodzice są tacy że np idą na spacer i potrafili zadzwonić " Macie kawe ? co robicie ? bo jesteśmy obok to byśmy za 10min wpadli " a moja mama nigdy nam tak głowy nie zawraca... mamusia do synusia też dzwoni 2 razy dziennie średnio ;p moja mama dzwoni przeważnie tylko wtedy kiedy jej puszczam strzałe bo się w pracy nudzę i sobie gadamy.... no i jego rodzice już gadają (w szczególności ojciec) że będzie z wnukiem bądź wnuczką chodził na spacery do Sopotu na gofry i będzie je rozpieszczał i jak nam je odda to będziemy potem się z nim męczyć do kolejnej wizyty u dziadków... :/ w ogole mnie to nie bawi tym bardziej że on chciał jeszcze dziecko kolejne a jego żoncia nie bo starsza jest.... i całe życie chciał córce a ma dwóch synów i że jak będzie wnuczka to jej bedzie pozwalał robić wszystko - nawet po stole chodzić... jego to bawi a mnie to drażni - ahh też sobie ponarzekałam
reklama
eve - dobrze, że mamy tu specjalistę od prawa pracy )
a ja mam pytanie za 100 pnkt, korzystacie z laptopów? Jeżeli tak to czy trzymacie je na kolanach/brzuchach/podbrzuszach/udach ogólnie jak sobie leżycie a laptop na was?
Bo to moja ulubiona pozycja do orzystania z kompa a teraz boję się, że zaszkodzi dzidzi. mam taką podkładkę, że nie bezpośrednio lapek leży na mnie ale i tak.
a ja mam pytanie za 100 pnkt, korzystacie z laptopów? Jeżeli tak to czy trzymacie je na kolanach/brzuchach/podbrzuszach/udach ogólnie jak sobie leżycie a laptop na was?
Bo to moja ulubiona pozycja do orzystania z kompa a teraz boję się, że zaszkodzi dzidzi. mam taką podkładkę, że nie bezpośrednio lapek leży na mnie ale i tak.
martulka84
Fanka BB :)
ann-87 ja korzystam, jednak nie leży on bezpośrednio na mnie (na moich udach) ale na kartoniku (mniej więcej grubości pudełka od pizzy). Swoją drogą nie wiem czy laptopy mają bezpośredni wpływ na ciążę, ale jeśli mają to pewnie i tak znikomy - przecież nigdzie w instrukcji obsługi nie ma przeciwwskazań do użytkowania przez ciężarne (chyba).
ania-aneczka
Fanka BB :)
A ja mam takie pytanie Czy myślicie, że można chodzić w ciąży do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy ?
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja też się podpinam pod pytanie ;-)
reklama