Agulka2012
Fanka BB :)
Ania-Aneczka ja też słyszałam że córka odbiera mamie urodę i kobiecie psuję się cera... jak widać coś w tym jest:-) do kosmetyczki na oczyszczanie śmiało możesz iść, nawet na mikrodermobrazję tylko musisz zaznaczyć że jesteś w ciąży bo po oczyszczaniu masz maseczkę najczęściej z alg czy z czegoś a jej w ciąży nie wolno, ale kosmetyczka będzie wiedzieć czego użyć pozatym ostatnio odkryłam super płyn do demakijaży po którym moja cera jest super i przestałam mieć wypryski. To płym micelarny do cery normalnej Perfecty. Naprawdę polecam!!
nadalka ja też strasznie chciałabym znać płeć i tak jak ty podejrzewam że lekarz nic nie powię:-(ostatnio jak zapytałam kiedy mogę pytać go o płeć powiedział że ok 20 tyg.
Patili może zadzwoń do rodzinnego albo do Gin i zapytaj co możesz użyć na grochy. Myślę, że Ci pomogą!
nadalka ja też strasznie chciałabym znać płeć i tak jak ty podejrzewam że lekarz nic nie powię:-(ostatnio jak zapytałam kiedy mogę pytać go o płeć powiedział że ok 20 tyg.
Patili może zadzwoń do rodzinnego albo do Gin i zapytaj co możesz użyć na grochy. Myślę, że Ci pomogą!