reklama
no właśnie ja miałam jedno opakowanie , i strasznie się wkurzyłam ... opakowanie mi zeszło w niecałe 3 dni , takie niechłonne są ... po godzinie miałam już mokry nie dość że stanik to pół bluzki ... i są takie grube
ja używam BabyOno , ale pytam ,bo są one w jednym sklepie w mojej okolicy (w ogóle szok ) a z buta tam mam ponad godzinę drogi , tramwajem się nie opłaca ... i tak pytam bo wolałabym kupowac jakieś bliżej
ja używam BabyOno , ale pytam ,bo są one w jednym sklepie w mojej okolicy (w ogóle szok ) a z buta tam mam ponad godzinę drogi , tramwajem się nie opłaca ... i tak pytam bo wolałabym kupowac jakieś bliżej
kosinka
Fanka BB :)
Dziewczyny, zamierzam kupić małemu leżaczek. Tylko nie umiem sie zdecydować. Jakbyście mogły coś doradzić, ewentualnie jak macie takie leżaczki wskazać ich zalety i wady. Zastanawiam się nad takimi:
Bright Starts LEZACZEK HYBRYDOWY ZOLWIK InGenuity (2511883775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 0-18kg (2497879827) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bright Starts LEZACZEK HYBRYDOWY ZOLWIK InGenuity (2511883775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 0-18kg (2497879827) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SophieAnne25
Mońcia ja mam Bella Mamma ale średnio jestem zadowolona, tzn są chłonne dosyć ale kiepsko się trzymają, cały czas się przesuwają i trochę się kłaczą, więc przed każdym karmieniem muszę dokładnie sprawdzać żeby mała nie zjadała kłaczków. No ale kupiłam duże opakowanie, więc już zużyję.
Patili
Kosinka ja mam taki: Tiny Love Rocker 3w1:
do 9kg gdy jest używany jako bujaczek i łóżeczko; do 18kg gdy jest używany jako zwykły leżaczek. Jest stabilny, ladnie wykonany. Moj Orzeszek uwielbia w nim spac!
TINY LOVE LEŻACZEK BUJACZEK ŁÓŻECZKO 3 W 1 WIELOFUNKCYJNY - LEŻACZKI, HUŚTAWKI - sklep z zabawkami e-zabawkowo.pl
do 9kg gdy jest używany jako bujaczek i łóżeczko; do 18kg gdy jest używany jako zwykły leżaczek. Jest stabilny, ladnie wykonany. Moj Orzeszek uwielbia w nim spac!
TINY LOVE LEŻACZEK BUJACZEK ŁÓŻECZKO 3 W 1 WIELOFUNKCYJNY - LEŻACZKI, HUŚTAWKI - sklep z zabawkami e-zabawkowo.pl
reklama