reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Ania, ja mam ten z drugiego linka:tak: jak dla mnie łatwo się rozsmarowuje, nie zostawia białych plam. Używam od maja, codziennie smaruję Igorka no i teraz Wojtka

ja mam dalej 1 ;) najpierw używaliśmy Bella Happy , teraz Dadę sprawdzamy i mam już skończone 2gie opakowanie , i mam jeszcze dwa ;)
moja mała waży 3520 g więc myśle że jeszcze na tych 1 troszkę będziemy śmigać ;) chyba że kupal zacznie wypływać , to zmienie na większe :-D

dady sa fajne pod tym względem że są bardzo mięciutkie :)

Wojtus śmiga w Dadzie i Pampersie. Pampersa zakładam na noc i na wyjazdy. Są jednak chłonniejsze niz DAda i milsze w dotyku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale cena robi swoje. Dada niecałe 30 zł a Pampers 50 zł.
Ciekawa jestem trójek z Dady..

Dziewczyny po jakim czasie zaczely dzialac u Waszych dzieciaczkow te krople SabSimplex? Moj Orzeszek ma wzdety brzuszek, od wczoraj zapodalam mu trzy razy po 7 kropli, a brzuszek dalej wzdety.

własnie dady trójki są już ze zwierzątkami z przodu
mają w sodku to zielone coś jak pampki ten wkład chyba z aloesu
raz jej tylko załozylam zeby sprawdzic na wielkość

aniu nie wiem czy twojej będą pasować bo moja ma już pewnie kilo więcej
one sa od 4 kg te trójki

a teraz widzialam wczoraj bodajże w biedronce była promocja na dadę na kazdy rozmiar że podwójne opakowanie i 49,99 czyli wychodziło że 10 zł w kieszeni wychodzi

reklama
Mialam pisac to samo co Joasia :). Kupilam 3 w tej promocji i faktycznie sa fajniejsze niz 2, ciensze i bardzie chlonne. Na Wojtka jeszcze za duze, mimo ze 4 kg to juz raczej przekroczyl ;). Na razie zostajemy na 2.

Do góry