reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Ania, ja mam ten z drugiego linka:tak: jak dla mnie łatwo się rozsmarowuje, nie zostawia białych plam. Używam od maja, codziennie smaruję Igorka no i teraz Wojtka

ja mam dalej 1 ;) najpierw używaliśmy Bella Happy , teraz Dadę sprawdzamy i mam już skończone 2gie opakowanie , i mam jeszcze dwa ;)
moja mała waży 3520 g więc myśle że jeszcze na tych 1 troszkę będziemy śmigać ;) chyba że kupal zacznie wypływać , to zmienie na większe :-D

dady sa fajne pod tym względem że są bardzo mięciutkie :)

Wojtus śmiga w Dadzie i Pampersie. Pampersa zakładam na noc i na wyjazdy. Są jednak chłonniejsze niz DAda i milsze w dotyku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale cena robi swoje. Dada niecałe 30 zł a Pampers 50 zł.
Ciekawa jestem trójek z Dady..

Dziewczyny po jakim czasie zaczely dzialac u Waszych dzieciaczkow te krople SabSimplex? Moj Orzeszek ma wzdety brzuszek, od wczoraj zapodalam mu trzy razy po 7 kropli, a brzuszek dalej wzdety.

własnie dady trójki są już ze zwierzątkami z przodu
mają w sodku to zielone coś jak pampki ten wkład chyba z aloesu
raz jej tylko załozylam zeby sprawdzic na wielkość

aniu nie wiem czy twojej będą pasować bo moja ma już pewnie kilo więcej
one sa od 4 kg te trójki

a teraz widzialam wczoraj bodajże w biedronce była promocja na dadę na kazdy rozmiar że podwójne opakowanie i 49,99 czyli wychodziło że 10 zł w kieszeni wychodzi

reklama
Mialam pisac to samo co Joasia :). Kupilam 3 w tej promocji i faktycznie sa fajniejsze niz 2, ciensze i bardzie chlonne. Na Wojtka jeszcze za duze, mimo ze 4 kg to juz raczej przekroczyl ;). Na razie zostajemy na 2.

Do góry