reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Właśnie muszę kupić dada bo my na pampersach jedziemy za 49,99;/ i właśnie teraz mniej kupek na mm i chce dade wypróbować. Joasiu 3 będą dobre na 4 kg Emilkę już?
ja mam dalej 1 najpierw używaliśmy Bella Happy , teraz Dadę sprawdzamy i mam już skończone 2gie opakowanie , i mam jeszcze dwa
moja mała waży 3520 g więc myśle że jeszcze na tych 1 troszkę będziemy śmigać chyba że kupal zacznie wypływać , to zmienie na większe
dady sa fajne pod tym względem że są bardzo mięciutkie
moja mała waży 3520 g więc myśle że jeszcze na tych 1 troszkę będziemy śmigać chyba że kupal zacznie wypływać , to zmienie na większe
dady sa fajne pod tym względem że są bardzo mięciutkie
własnie dady trójki są już ze zwierzątkami z przodu
mają w sodku to zielone coś jak pampki ten wkład chyba z aloesu
raz jej tylko załozylam zeby sprawdzic na wielkość
aniu nie wiem czy twojej będą pasować bo moja ma już pewnie kilo więcej
one sa od 4 kg te trójki
a teraz widzialam wczoraj bodajże w biedronce była promocja na dadę na kazdy rozmiar że podwójne opakowanie i 49,99 czyli wychodziło że 10 zł w kieszeni wychodzi
mają w sodku to zielone coś jak pampki ten wkład chyba z aloesu
raz jej tylko załozylam zeby sprawdzic na wielkość
aniu nie wiem czy twojej będą pasować bo moja ma już pewnie kilo więcej
one sa od 4 kg te trójki
a teraz widzialam wczoraj bodajże w biedronce była promocja na dadę na kazdy rozmiar że podwójne opakowanie i 49,99 czyli wychodziło że 10 zł w kieszeni wychodzi
reklama
kosinka
Fanka BB :)
Mialam pisac to samo co Joasia . Kupilam 3 w tej promocji i faktycznie sa fajniejsze niz 2, ciensze i bardzie chlonne. Na Wojtka jeszcze za duze, mimo ze 4 kg to juz raczej przekroczyl . Na razie zostajemy na 2.