reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

Mońcia
user-online.png
no wlasnie a ja cala ciaze NIC nie mialam... ZERO ! Dopiero tak od tygodnia, jak pokombionowalam z moim nagle cos sie ruszylo.. Najpier przezroczysta galaretka, pozniej ta kuleczka galaretowata, teraz doszedl jeszcze ten gestszy bialy a dzis to juz przezroczysty rzadszy...

Wizyty juz nie mam, wiec nawet sie nie ma kogo zapytac.. Cala nadzieja, w Was wlasnie BB Cioteczki... ;-) Cale szczescie zawsze sluzycie rada... :-D

reklama
U mnie też wczoraj rano pojawiła się taka galaretowata ale tylko raz i nie dużo, dziś już bardziej przypomina śluz z początku dni płodnych, podczytałam was wczoraj przez telefon i próbowałam znaleźć testy na wody ale za 3 chcą ponad 40 zl
Jutro mam szkołę rodzenia to podpytam ta położną może ma jakiś sposób na sprawdzenie tych sączących się wód.
A takie pytanie z serii może głupich jak już odejdą wody to ma być ich sporo i tak się zastanawiam, czy pod koniec śpicie w domu na podkładach, czy nie zabezpieczacie materacy ?

aiwpa ja śpie nago i niczym nie zabezpieczam łóżka ;) jak się zdarzy to zapewne szybko poczuje bo sen mam czujny ;p tylko ręcznik przy łóżku czeka ;)

reklama
W sumie dobry pomysł z tym podkladem pod przescieradlo... Ja to jeszcze coś na siedzenie w samochodzie musze wykombinowac w razie czego (bo jak ktos juz wcześniej napisał - szkoda tapicerki) a ja samochodem dośc czesto jeżdże...

Do góry