reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie... Jakiej wlasciwie wielkosci jest ten caly czop sluzowy ? bo na necie szukalam i laska pisze, ze wielkosci DLONI ??????????????:szok::szok:

A mi jednego dnia mała kuleczka i troche śluzu i drugiego dnia też mała kuleczka galaretkowata i troche śluzu.
Ale nie wiem, czy to jest to, bo tego dnia miałam badaną szyjkę, a wieczorem się poprzutulalismy z mężem i nie wiem, czy to od tego, czy to był ten czopek... Jakby zebrac te dwie kuleczki, to mi wyjdzie orzech laskowy, włoski nie hihihi;-)tylko, że teraz nie mam żadnej wydzieliny praktycznie od kilku dni, dlatego nie wiem, co o tym sądzić...

U mnie wlasnie tez raz taki "orzech laskowy" plus za kazdym razem troche przezroczystego i ostatnio takie "napady" bialego sluzu...:baffled: Kurde,. czuje sie jak slimak...;-)

oj ja też mam takie napady śluzu .... blee.... nawet wkładka czasem taka mokra że czuje się jak bym się posikała :/ ale nie jest to czop ;p ani wody :p po prostu pan fu śluz :p ale dzisiaj się przytulaliśmy i ten śluz akurat wtedy był fajny :p hehe ułatwił sprawę :p

Kurde Mońcia
user-online.png
i jak tu poznac co jest co ? Zawsze bede powtarzala, ze my baby mamy zawsze przerabane ;-)

reklama
anja ja się po prostu nie zastanawiam :D czekam aż wody odejdą , jak nie odejdą to czekam na skurcze , jak skurczy nie będzie ....to ? to 5 i tak mam wizytę i wszystko się okaże :p potem po 2 tyg. mam się stawić znowu jak się nie będzie nic działo a termin mam na 15 ;) więc jak mi ktoś dobrze radził - najgorsze jest czekanie , nie ma co się zastanawiać kiedy itd.... z tego co wiem to czop śluzowy powinien być taki kawowy ,albo z krwią ....ja tam mam zwykły śluz od kilku miesięcy mniej więcej taki sam , mleczny ,albo taki żółtawy .... i się do niego przyzwyczaiłam już :D :p

Do góry