reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie... Jakiej wlasciwie wielkosci jest ten caly czop sluzowy ? bo na necie szukalam i laska pisze, ze wielkosci DLONI ??????????????:szok::szok:

A mi jednego dnia mała kuleczka i troche śluzu i drugiego dnia też mała kuleczka galaretkowata i troche śluzu.
Ale nie wiem, czy to jest to, bo tego dnia miałam badaną szyjkę, a wieczorem się poprzutulalismy z mężem i nie wiem, czy to od tego, czy to był ten czopek... Jakby zebrac te dwie kuleczki, to mi wyjdzie orzech laskowy, włoski nie hihihi;-)tylko, że teraz nie mam żadnej wydzieliny praktycznie od kilku dni, dlatego nie wiem, co o tym sądzić...

U mnie wlasnie tez raz taki "orzech laskowy" plus za kazdym razem troche przezroczystego i ostatnio takie "napady" bialego sluzu...:baffled: Kurde,. czuje sie jak slimak...;-)

oj ja też mam takie napady śluzu .... blee.... nawet wkładka czasem taka mokra że czuje się jak bym się posikała :/ ale nie jest to czop ;p ani wody :p po prostu pan fu śluz :p ale dzisiaj się przytulaliśmy i ten śluz akurat wtedy był fajny :p hehe ułatwił sprawę :p

Kurde Mońcia
user-online.png
i jak tu poznac co jest co ? Zawsze bede powtarzala, ze my baby mamy zawsze przerabane ;-)

reklama
anja ja się po prostu nie zastanawiam :D czekam aż wody odejdą , jak nie odejdą to czekam na skurcze , jak skurczy nie będzie ....to ? to 5 i tak mam wizytę i wszystko się okaże :p potem po 2 tyg. mam się stawić znowu jak się nie będzie nic działo a termin mam na 15 ;) więc jak mi ktoś dobrze radził - najgorsze jest czekanie , nie ma co się zastanawiać kiedy itd.... z tego co wiem to czop śluzowy powinien być taki kawowy ,albo z krwią ....ja tam mam zwykły śluz od kilku miesięcy mniej więcej taki sam , mleczny ,albo taki żółtawy .... i się do niego przyzwyczaiłam już :D :p

Do góry