reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

dziewczyny a ja mam takie pytanko do WAS
czy WY również zauważyłyście białą wydzielinę z pochwy?? bo ja tak mam od kilku dni a dziś nawet dość mocno - nawet bym powiedziała że ilość jest porównywalna z ilością wypływającej spermy po stosunku (jeśli naświetli WAM to ilość tej wydzieliny) czy to może być też ten czop śluzowy ??
dzięki za odp.

reklama
DariaN - taka wydzielina moze być jednym z symtomów porodu. Własnie u wielu kobiet zwiększa sie ilośc wydzieliny z pochwy, kiedy szyjka się złagadza. Ma ona zwykle barwę białka jaja kurzego, moz e być rózowawo zabarwiona tez. niepokojaca jest zółtawa i pienista wydzielina.

Agulka odejdą wody - to nie przegapisz ;D jak nie wody to skurcze dadzą znać skutecznie ;)

dziewczyny , mi położna poradziła - nie zastanawiać się kiedy , bo to źle psychicznie działa , żyć sobie i dać się zaskoczyć , ewidentnie lepiej się poród znosi , bo to wyczekiwanie wykańcza ... wiadomo - przygotowanym być - torba spakowana ; ) ale czekać i czekać i myśleć codziennie - a może to dziś ? przecież każdy się może wykończyć ;) a jak minie termin porodu to w ogole - psychiatra :-D

dziewczyny a ja mam takie pytanko do WAS
czy WY również zauważyłyście białą wydzielinę z pochwy?? bo ja tak mam od kilku dni a dziś nawet dość mocno - nawet bym powiedziała że ilość jest porównywalna z ilością wypływającej spermy po stosunku (jeśli naświetli WAM to ilość tej wydzieliny) czy to może być też ten czop śluzowy ??
dzięki za odp.
myślę że czop to by była większa jednorazowa sprawa, jeżeli w częściach to na pewno nie takie ilości :tak:

Ja tez mam jakos czesciej wkladke do wymiany... I tak jak piszecie.. Czasem kurze bialko (feee) a czasem bialy sluz... Ogolnie nic pieknego, ale skoro to normalne...:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Daria w poprzedniej ciąży taką dość gęstą białą wydzielinę miałam przez większość ciąży, nie oznaczało to żadnej infekcji ani nic niepokojącego. Teraz mam troszeczkę przeźroczystego, więc co ciąża to inne objawy:tak:. Ale myślę, że nie masz sie co martwić, czop to raczej też nei jest.

Do góry