reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

Jeżeli chcecie mieć co ranek mokre uda, pośladki, plecy to śpijcie na podkładzie pod przescieradłem:)... Potem dałam jeszcze ręcznik, żeby nie spac bezposrednio na "folii z watką"...ale guzik daje:)... Budze się zlana potem...i prysznic obowiązkowy:)
Wole jednak nie ryzykować. Mężuś kupił w tym roku ekstra wypaśny materac...i nie chce go zapaskudzic;)

reklama
Dziewczyny a ja caly dzien to samo... Ciagle wilgotna bielizna - no mokra plama i nie jest konsystencji sluzu tylko wody... Nie zostawia sladow, kolorow itp... Kudre teraz sie martwic zaczelam... A co jak to faktycznie wody ? Kilka dni wczesniej ten czop, teraz to... Skurcze jakies tam pojedyncze... Nie wiem, myslicie ze moge poczekac do jutra ?:baffled:

anja lepiej jedź to sprawdzić jeśli Cię niepokoi..najwyżej Cię odeślą. Sprawdzą czy to faktycznie wody i będziesz spokojniejsza a tak to pewnie całą noc będziesz się martwiła. Weź do kogoś z nas namiar i będziemy w kontakcie :tak:

a mnie sie calkiem dobrze śpi na tym podkładzie, nic sie nie pocę, trochę tylko szelesci jak sie kładę czy wstaję, ale to żaden problem przy zalanym łóżku, które kiedyś wkońcu wyschnie, ale ta swiadomość czym to było zalane i że tego nie da się do końca sprać jednoznacznie wskazuje mi że podkład to jednak dobra rzecz

wszystkie moje koleżanki którym odeszły wody najpierw się obudziły i poczuły silne parcie na pęcherz i raczej zdążyły dojść do wc mam nadzieję że u nas też tak będzie.

proszę pani, raczej starsze osoby wołąją "siostro".
śmiać mi się chce z tego " siostro " bo znam taki żart :
pacjent krzyczy : -siostro basen (czyli to coś w co się robi kupke)
a pielęgniarka na to : i co jeszcze może drinka z palemką ;)

reklama
Do góry