reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

pewnie jak poznamy imiona położnych to np. Pani Jolu , potem ...czy coś, ale ja pewnie będę mówić proszę pani i tyle ;p

odbiegnę ' lekko ' od tematu , mam pytanie , mianowicie
roztrzepana jako kobieta ciężarna , wstawiłam pralkę z dzieciowymi ubrankami , nowym prześcieradłem do łóżeczka i dorzuciłam nowe staniki do karmienia , żeby wszystko w tym dzieciowym wyprać .... wyjmuje pranie a białe rzeczy są delikatnie różowe :(( w tym mój BIAŁY wcześniej stanik :(( !! czy są jakieś sprawdzone przez Was sposoby na odfarbienie tych rzeczy ?? bo ciuszkami jako ciuszkami mniej się przejmuje ,bo białe czy delikatnie różowe to nie taki dramat...ale stanik już bym wolała mieć BIAŁY .... :((

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ja pracuję w szpitalu- pielęgniarki nienawidzą jak się do nich woła siostro!
Mońcia niestety nie wiem czy da się odbarwić twój stanik.

To dobrze, bo to siostro tez nigdy do mnie nie przemawiało. Czyli smiało proszę pani można mówić.
Ja też nie znam sposobu żadnego na odbarwienie

Mońcia - a np domestos?? Wiem że brzmi dziwnie ale moje znajome piłkarzy ubrania z trawy, brudu, ziemi itp piora w domestosie i schodzi wszystko... Ja używalam takiego plynu do sterylizacji butelek itp on wybiela wsztystko tylko nie wiem czy w PL jest dostepne cos takiego.

pupui chyba jednak bym się bała domestos na bawełniany stanik ...tym bardziej że to do karmienia ... kurczę chyba się muszę pogodzić z tym kolorkiem :dry:

reklama
Dziewczyny, ostatnio odczulam taki dziwny bol - troche tak jakby prad - od srodka wzdluz pochwy na zewnatrz. Wiecie moze co to albo macie podobnie?

Do góry