reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania i odpowiedzi

ja ciuszki normalnie w 40 stopniach tak jak piorę te nasze wszystkie
ale one używane są już więc i tak już poprane 15 razy :D
a co do wózka co się dało to przeprałam ale prałam w 30 stopniach bo bałam się ze sie troche zdeformuje
ale pokrycie fotelika wyprałam juz w 40 stopniach a czy coś sie stało to nie wiem nie nakładałam jeszcze :D

reklama
Jak miałam dla córki nowy wózek to nie prałam i tak cos ścialałam na dno gondolki, a teraz prałam, bo mam gondolę używaną. Prałam razem z budą i wszystko całe :-D

Ale jak są wpięte w stelaż??

Ponoć najbardziej kołysze się gondola micro, a najlepsza pod tym względem jest capazo.

Wiesz co, ja swoją wpinałam i nie buja mi się bardziej niż w quinnym np, czy x landerze czy mutsym, a ja mam uzywaną gondolę i mogłoby się wydawać ze moze być wyrobiona.

ja prałam w 40 stopniach ciuszki na delikatnym programie. a wózek mam po bratowej więc wiem kto go uzywała i wczoraj rozebrałam go na części i na działce wypraliśmy go wodą z płynem. Mój A. użył jakiegoś środka do opon i teraz wózek jak nowy:-)
A mam pytanie dziewczyny mam 2 kocyki 1 taki milutki- wyprać go normalnie w pralce, bo niby można? A myślicie że wirowanie mu nie zaszkodzi?

Agulka jak na metce nie ma informacji, że nie można znaczy pewnie można. Jak mam wątpliwości to albo piorę ręcznie albo wrzucam do pralki na delikatny program, wyłączam wirowanie i jeszcze na wszelki wypadek zmniejszam temperaturę ale ja jestem przesadnie ostrożna ;-)

reklama
Do góry