reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

ubranka angielskie nexta, mothercare , adams itd są świetnej jakości i dużo tańsze niż u nas (tam 0 % VAT na dziecięce rzeczy, a jak przeceny to naprawdę mega)

może poproś o takie większe, na później :)

reklama
Agucha poproś ją jeśli znajdzie o wodę koperkową tam to się nazywa greep wather . to super jest na kolki a w Polsce już nie ma nigdzie.
A dziewczyny zadam bardzo głupie pytanie prasujecie ubranka maluszka od środka i od zewnątrz czy tylko w środku czy ja?

Agulka ja będę prasować od wewnątrz ... wywine sobie wszystkie na lewą stronę i siup ;) chyba że coś będzie upartego to wtedy z zewnątrz też :) ale lepiej od środka to tak koloru ponoć nie traci materiał

Agucha poproś ją jeśli znajdzie o wodę koperkową tam to się nazywa greep wather . to super jest na kolki a w Polsce już nie ma nigdzie.
A dziewczyny zadam bardzo głupie pytanie prasujecie ubranka maluszka od środka i od zewnątrz czy tylko w środku czy ja?

ja prasuję od wewnątrz, prasowanie usuwa resztki proszku do prania, który moze podrażnić skórę.
Przy Łukaszku przed porodem byłam taka nadgorliwa ze prasowałam po obu stronach:-) po porodzie niestety nie było na to czasu i tylko od wewnątrz.

Agulka ja po 2óch stronach prasuję :) ale to chyba dlatego, że tak mi się te ubranka maleńkie podobają:-)
Podejrzewam, że później tylko po wewnętrznej jednak będę :)

reklama
Do góry