reklama
Agulka2012
Fanka BB :)
Agucha poproś ją jeśli znajdzie o wodę koperkową tam to się nazywa greep wather . to super jest na kolki a w Polsce już nie ma nigdzie.
A dziewczyny zadam bardzo głupie pytanie prasujecie ubranka maluszka od środka i od zewnątrz czy tylko w środku czy ja?
A dziewczyny zadam bardzo głupie pytanie prasujecie ubranka maluszka od środka i od zewnątrz czy tylko w środku czy ja?
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Agucha poproś ją jeśli znajdzie o wodę koperkową tam to się nazywa greep wather . to super jest na kolki a w Polsce już nie ma nigdzie.
ja prasuję od wewnątrz, prasowanie usuwa resztki proszku do prania, który moze podrażnić skórę.
Przy Łukaszku przed porodem byłam taka nadgorliwa ze prasowałam po obu stronach:-) po porodzie niestety nie było na to czasu i tylko od wewnątrz.
Agulka2012
dzięki dziewczyny!!!
charlotteB
Ja tylko po lewej stronie prasuje, wlasnie leży sterta,a za szybko mi to nie schodzi...
agucha1986
Agulka ja po 2óch stronach prasuję ale to chyba dlatego, że tak mi się te ubranka maleńkie podobają:-)
Podejrzewam, że później tylko po wewnętrznej jednak będę
dokłądnie teraz to każda z nas się bawi, cacka z tymi ślicznościami a potem jak już czasu nie będzie to będzie bach bach i odprasowane
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny czy używacie/ będziecie używały płynu do płukania???? jeśli tak to jakiego??