reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania i odpowiedzi

Agulka ja bede prala kocyki w temperaturze podanej na metce. Ostatnio wypralam przez przypadek taki puszysty koc akrylowy w 60 st i nie wyglada teraz najlepiej, stracil swoja puszystosc i stal sie taki oblesnie wiotki. A jak predzej pralam go w 40 st nic sie z nim nie dzialo.

reklama
yyy ciuchy w 60 stopniach? jakbym tak prała swoje bluzki to chyba bym już na śmietnik wyniosła
ja generalnie piorę wszystko w 60 stopniach
pościel ręczniki w 60 stopniach a raz na jakiś czas 70 albo 80 stopni
no i bieliznę i koszulki moje i męża i Zuzi w płynie do prania a resztę w proszku

Dziewczyny wiem, że juz wcześniej dyskutowałyście na temat laktatorów ale jest tak dużo wpisów, że nie mogę odnaleźć dyskusji. Położna w szkole rodzenia powiedziała, że mamy zabrać do szpitala laktator i odradza elektryczne, a jeśli chodzi o ręczne to jest tego taki wybór, że nie mam pojęcia czym się kierować. W sumie najbardziej popularne są te z aventu isis i via. Czy Wy juz macie kupione, czy jednak się wstrzymujecie a jeśli już macie to jeśli można spytać jakie.

Dziewczyny wiem, że juz wcześniej dyskutowałyście na temat laktatorów ale jest tak dużo wpisów, że nie mogę odnaleźć dyskusji. Położna w szkole rodzenia powiedziała, że mamy zabrać do szpitala laktator i odradza elektryczne, a jeśli chodzi o ręczne to jest tego taki wybór, że nie mam pojęcia czym się kierować. W sumie najbardziej popularne są te z aventu isis i via. Czy Wy juz macie kupione, czy jednak się wstrzymujecie a jeśli już macie to jeśli można spytać jakie.

ja miałam TT i nie byłam zadowolona trzeba było się nieźle "namachać" aż mnie ręka bolała po 15 minutach odciągania, nie mam porównania niestety z innymi, nie kupowałam bo mi było szkoda kasy bo rzadko o używałam

Ja dostałam od siostry AVENT ISIS, muszę tylko jeszcze silikonowe części wymienne dokupić i buteleczki. Siostra oddała swój, bo baaardzo jej się przydał i była bardzo zadowolona:-) Więc w jej imieniu polecam i mam nadzieję, że ja z niego równie zadowolona będę:-)

Ja dostalam w "spadku" od przyjaciolki reczny Avent Via - przyjaciolka byla bardzo zadowolona. Juz dokupilam do niego kilka pojemniczkow do przechowywania mleka.

Ja mam TT, nie bylam z niegi super zadowolona, najwyżej kupię coś innego jak będzie taka potrzeba, narazie zostaję przy tym.

Ja mam laktator firmy Lovi opinie na forach są różne, ale ocenię go sama...póki co niestety nie mogę sie na jego temat wypowiedzieć...

reklama
Do góry