Pytanie mam , które kieruje do mam doświadczonych
Jaki polecacie wózek , oczywiście chcę kupić używany ,bo na nowy to trochę szkoda te 1.5 tys wywalać ... mam na oku x-landera ... chciała bym pełen zestaw , gondola + fotelik samochodowy+ spacerówka ... ale może macie jakieś inne wózki godne polecenia ? ?
Pytanie mam , które kieruje do mam doświadczonych
Jaki polecacie wózek , oczywiście chcę kupić używany ,bo na nowy to trochę szkoda te 1.5 tys wywalać ... mam na oku x-landera ... chciała bym pełen zestaw , gondola + fotelik samochodowy+ spacerówka ... ale może macie jakieś inne wózki godne polecenia ? ?
ja z czystym sumieniem mogę polecić X-landera XA użytkowałam go przy Olku i nic się z nim nie działo-NIC! byłam bardzo zadowolona i przy drugim bankowo będzie nam znów służył. Jedyne do czego mogę się doczepić to spacerówka a dokładnie siedzisko nie daje się ustawić całkowicie pionowo, dziecko siedzi w pozycji pół-leżącej. To na pewno jest dobre na początku (ja w sumie Pimpka przesadziłam do spacerówki jak miał 4 miechy i wtedy to siedzisko bardzo się sprawdziło). Wg mnie warto zainwestować potem w lepszą "parasolkę", bo przede wszystkim jest lżejsza i wygodniejsza niż ta X-Landerowa (która jednak jest dość spora). W każdym bądź razie polecam Wózek pójdzie po śniegu (idealnie prowadził się po głębokim śniegu), po wydmach (sprawdzone w łebie), a nawet po kamolach idąc na śnieżkę