reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Doe ty pipawko zaraz do Ciebie przyjadę i dostaniesz na gołą dupkę :cool2:
będzie ok , zobaczysz :laugh2:

a wiecie co jak tak wieczorem lezę do spania już w pozycji na wznak to wydaje mi się że podbrzusze mi się napina :confused:
i nie wiem czy to właśnie dzidzia, czy to może te skurcze, które niby już się mogą pojawiać ?

reklama
nadalka, czyli powinno Doe do bańki przeniknąć co mamy jej do przekazania we dwie ;p
a napina się pewnie się powiększa tam ta maciczka Twoja ;) przecież Ty masz już dużą dzidzkę ;) ja jak prostuje ręce i nogi w łóżku to mnie czasami aż zwija potem jak się zapomnę i wyciągnę ;p najpierw wyciągam nóżki , potem podkurczam i wyciągam łapki do góry ;D

Dziękuję Wam bardzo, bardzo... wiem ze niepotrzebnie oglądałam ten film i do tego fora dzisiaj przeglądałam i totalnie się zdołowałam :-(ale już staram się być silna - jeszcze raz Wam dziękuje za odpowiedzi i wsparcie. Tak to jest jak się skończyło 34 lata a po łbie latają głupie myśli...

Doe , przecież Ty młoda dupa jesteś :) !! ja rozumiem żebyś Ty miała 45 lat to można się coś zamartwiać , ale eejjjże 34 lata to jeszcze siksa młoda :p :)
kiedy masz usg ?

To się dobrały 2 pipki :-) Dziękuję raz jeszcze :tak: na wizyte ide 13 stycznia w piątek do mojego doktorka już dawno zapowiedział że będzie dokładne USG. Genetyczne badania w poniedziałek 16 stycznia, więc jeszcze trochę.

reklama
ooooooooo losie ! :p ale Ty widzę dzisiaj na prawdę masz genetycznie zrypany humorek....
13 jak lekarz nie zobaczy nic niepokojącego , to Ci powie że wszystko jest dobrze i nie ma się co martwić ;)

Do góry