reklama
No to byłam w przychodni , zapisałam się na NFZ na 16.12 ,ale pójde tylko raz,żeby mi dała te badania krwi na NFZ , mam złe doświadczenie z ginekologiem państwowym ,dlatego chodze do prywatnego, miałam problemy z PRL to przynajmniej miałam endokrynologa-ginekologa i wszystko za jednym razem ;-) nie mam zaufania do NFZ ginekologa i nie chce powierzać swojej ciąży takiej czarownicy ;-) a że mam u niej kartę to tylko pójdę raz,żeby mi te badania krwi przepisała. oczywiście do 16 grudnia jeszcze tydzień i może dojde do wniosku że lepiej zapłacić za prywatne badania i nie bujać się po przychodni
Mam pytanie za 100pkt...do tych mamuś które nie mają jeszcze maluszków...robiłyście już poduszkowo-brzuszkowe przymiarki?? Ja się boje zapeszać ale ciekawi mnie jak to u Was? ;-);-);-)
ale nie wiem o co chodzi ?
ania-aneczka
Fanka BB :)
Doe mogę zapytać w jakiej przychodni pracujesz? Ulica? Też mam prywatne skierowanie na badania i myślałam iść do państwowego ale w mojej przychodni skończył sie kontrakt z NFZ i dopiero a styczeń są zapisy a ja potrzebuje badania na 23.12. I myślałam iść powiedzieć, że chce iść w styczniu na nfz i czy może mi dać skierowanie na podstawowe chociaż badania, zawsze coś, ja wyliczyłam ok 200 zł za te prywatne co mam zrobić. ale boje się iść do internisty hehe, nie wiem czemu
Oczywiście na priva
Oczywiście na priva
Ostatnia edycja:
ania-aneczka
Dziewuszki a można w ciąży wziąć magnez w postaci tabletki? Mam ogromne drgania oka i skurcze łydek w nocy. Co sądzicie, macie doświadczenie w tej kwestii?
ania-aneczka
Dzięki Wiki za odpowiedź Wizyta za 2 tygodnie to zapytam. Aspargin mam w domku więc wezme sobie na noc. Dzięki :*
reklama
tygryskowa
ania-aneczka, ja brałam w tamtej ciąży i teraz też 1 tabletkę magnezu dziennie. Mi gin powiedziała, że spokojnie magnez można brać, a nawet często trzeba.