reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przyszłe mamy Lublin

A ja dziś lezakuje, wczoraj dopadła mnie opryszczka w nosie i takie ogólne rozbicie, więc dziś pozwalam sobie poleżeć troszkę dłużej.

Ojj w nosie? To musi być nieprzyjemne strasznie...mi tylko na ustach wyskakuje, okropne uczucie :(

u mnie cisza przed burza i odliczanie...14 dni mi zostalo!;)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ooo :) super! To już niedlugo weźmiesz w ramiona swoje bubu :)
A gdzie rodzisz i sn czy cc,ze takie odliczanie?

reklama
Zazwyczaj dostaje w nosie, i puchne i głową boli no super to niejest. Heviran w tabletkach pomaga mega szybko ale teraz brać nie mogę więc trzeba to przetrzymać.

Ooo :) super! To już niedlugo weźmiesz w ramiona swoje bubu :)
A gdzie rodzisz i sn czy cc,ze takie odliczanie?

planuje sn na staszica. odliczam do terminu z usg ale wiadomo w terminie tylko 5% rodzi.

ponawiam pytanie: jakiego i gdzie macie pediatre?

Ja chodzę póki co do mojej przychodni do dr Renaty Grendysz. Jeszcze nic się nie działo także się nie wypowiem ale jak ja miałam zapalenie piersi to nie dała od razu antybiotyku tylko zleciła crp co mi się spodobało.
Też jak ktoś zna dobrego lekarza w luxmedzie to chętnie poznam opinie bo mała już od grudnia będzie podpieta do abonamentu.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę póki co do mojej przychodni do dr Renaty Grendysz. Jeszcze nic się nie działo także się nie wypowiem ale jak ja miałam zapalenie piersi to nie dała od razu antybiotyku tylko zleciła crp co mi się spodobało.
Też jak ktoś zna dobrego lekarza w luxmedzie to chętnie poznam opinie bo mała już od grudnia będzie podpieta do abonamentu.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
W szkole rodzenia polecali mi z luxmedu pania o nazwisku Pasnikowska-Żaba. Ale osobiscie nie znam. Tez mam abonament wiec pewnie kiedys wyprobuje ale chce tez gdzies dziecko na nfz zapisac. ta Grendysz w ktorej przychodni przyjmuje?

reklama
Dziewczyny ja chodziłam z młodszym do dr. Paśnikowskiej-Żaby w Luxmedzie. Mamy tam lekarza dla siebie i chcieliśmy spróbować. Pierwsze wrażenie ok, ale później dostanie się na wizytę graniczyło z cudem. Nie wiem jak z abonamentem przyjmuje, bo my mieliśmy normalnie na nfz, no i nie wzbudziła mojego zaufania jakoś. Wróciliśmy do starej przychodni gdzie starszy syn jest zapisany. Mamy normalnie przychodnie na nfz, a z pediatra mam dodatkowo kontakt telefoniczny, świątek, piątek mogę dzwonić do niej i zapytać co podać i ile ewentualnie mogę czekać zanim do przychodni mamy przyjść. Mimo że już nie mieszkam na Czechowie jeżdżę z dziećmi tam do przychodni.

43ktepok3ymz9xnl.png

ukdy6iyeq1fx4jts.png

Do góry