reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przyszłe mamy Lublin

na grudniowkach wszystkie dziewczyny dziergaja rekodziela... zwlaszcza te co na pierwsze dziecko czekaja:) ale nie tylko.
Szukam opini o wozkach tutek - miala ktoras z was "w reku"

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja niestety nie.. ale jak Ty bys go dorwała to napisz co i jak :) bo mi sie bardzo podoba jeden model od nich :)))

reklama
pytanie z innej bajki: jakiego pediatre polecacie? jest ktos sensowny w luxmedzie? moge zapisac dziecko do zwyklego rodzinnego ale sama mam abonamet w luxmedzie i moge tez wziac dla dziecka ale jak szukalam na znanylekarz.pl to jakos nie za bardzo ci pediatrzy z luxmed maja opinie. Macie kogos sprawdzonego?

Orientuje się któraś jak to jest z usg 3d/4d w luxmedzie? Do tej pory chodziłam na zwykle USG a teraz myślę ze zrobilabym na pamiątkę 3d/4d z nagraniem i moje pytanie jest czy to badanie obejmuje też sprawdzenie i zmierzenia wszystkiego co należy funkcją 2d? Bo chciałabym też poznać płeć a podobno przez 3d/4d nie ma takiej opcji...

Anjouek myślę, że najprościej jest zadzwonić do Luxmedu i wszystko Ci uprzejme panie powiedzą :) Grama sama się zastanawiam jakiego pediatrę wybrać, ale na pewno nie z luxmedu, bo ja po prostu nie mam dobrego doświadczenia z lekarzami stamtąd.

Anjouek myślę, że najprościej jest zadzwonić do Luxmedu i wszystko Ci uprzejme panie powiedzą :) Grama sama się zastanawiam jakiego pediatrę wybrać, ale na pewno nie z luxmedu, bo ja po prostu nie mam dobrego doświadczenia z lekarzami stamtąd.
no wlasnie jakos nie ma nikogo z luxmedu kto ma jakies dobre opinie w duzej ilosci. w takim razie chyba nie bede kupowala abonamentu na razie.
Jakbys sie na kogos zdecydowala to daj znac bo juz widze ze bede miala klopot z pediatra:(

Któraś coś potrafi powiedzieć o Swatowskim? Chce do niego pójść na polowkowe nic więcej ! Więc interesuje mnie jedynie czy zna się na rzeczy...może być i burakiem aby zrobił to dobrze[emoji14]

Ja byłam na pierwszym u niego. Fajny, rzeczowy, ogólnie polecam. Ochrzanil mnie że tak późno bo byłam w 14 tyg ale wszystko co trzeba udało się dojrzeć. Płci nie chciał powiedzieć bo nigdy na pierwszym nie mówi ale jak go przycisnelam to powiedział że coś chyba między nogami jest, a wyszła dziewucha ;) ogólnie polecam :)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam na pierwszym u niego. Fajny, rzeczowy, ogólnie polecam. Ochrzanil mnie że tak późno bo byłam w 14 tyg ale wszystko co trzeba udało się dojrzeć. Płci nie chciał powiedzieć bo nigdy na pierwszym nie mówi ale jak go przycisnelam to powiedział że coś chyba między nogami jest, a wyszła dziewucha ;) ogólnie polecam :)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

To super :) ja mam nadzieje,ze dotychczasowy ''bardziej chlopak'' zmieni się w babeczke na najbliższych :) takie moje marzenie skryte :) zapisałam się do niego na 28ego.

reklama
Ja tego goscia z pewnością nie polecam!!! Moja kolezanka wyszla z USG z płaczem poszla gdzie indziej i ojazali się ze wszystko jest ok! Poczytaj sobie opinie o nim!

Do góry