reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

na grudniowkach wszystkie dziewczyny dziergaja rekodziela... zwlaszcza te co na pierwsze dziecko czekaja:) ale nie tylko.
Szukam opini o wozkach tutek - miala ktoras z was "w reku"

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja niestety nie.. ale jak Ty bys go dorwała to napisz co i jak :) bo mi sie bardzo podoba jeden model od nich :)))

reklama
pytanie z innej bajki: jakiego pediatre polecacie? jest ktos sensowny w luxmedzie? moge zapisac dziecko do zwyklego rodzinnego ale sama mam abonamet w luxmedzie i moge tez wziac dla dziecka ale jak szukalam na znanylekarz.pl to jakos nie za bardzo ci pediatrzy z luxmed maja opinie. Macie kogos sprawdzonego?

Orientuje się któraś jak to jest z usg 3d/4d w luxmedzie? Do tej pory chodziłam na zwykle USG a teraz myślę ze zrobilabym na pamiątkę 3d/4d z nagraniem i moje pytanie jest czy to badanie obejmuje też sprawdzenie i zmierzenia wszystkiego co należy funkcją 2d? Bo chciałabym też poznać płeć a podobno przez 3d/4d nie ma takiej opcji...

Anjouek myślę, że najprościej jest zadzwonić do Luxmedu i wszystko Ci uprzejme panie powiedzą :) Grama sama się zastanawiam jakiego pediatrę wybrać, ale na pewno nie z luxmedu, bo ja po prostu nie mam dobrego doświadczenia z lekarzami stamtąd.

Anjouek myślę, że najprościej jest zadzwonić do Luxmedu i wszystko Ci uprzejme panie powiedzą :) Grama sama się zastanawiam jakiego pediatrę wybrać, ale na pewno nie z luxmedu, bo ja po prostu nie mam dobrego doświadczenia z lekarzami stamtąd.
no wlasnie jakos nie ma nikogo z luxmedu kto ma jakies dobre opinie w duzej ilosci. w takim razie chyba nie bede kupowala abonamentu na razie.
Jakbys sie na kogos zdecydowala to daj znac bo juz widze ze bede miala klopot z pediatra:(

Któraś coś potrafi powiedzieć o Swatowskim? Chce do niego pójść na polowkowe nic więcej ! Więc interesuje mnie jedynie czy zna się na rzeczy...może być i burakiem aby zrobił to dobrze[emoji14]

Ja byłam na pierwszym u niego. Fajny, rzeczowy, ogólnie polecam. Ochrzanil mnie że tak późno bo byłam w 14 tyg ale wszystko co trzeba udało się dojrzeć. Płci nie chciał powiedzieć bo nigdy na pierwszym nie mówi ale jak go przycisnelam to powiedział że coś chyba między nogami jest, a wyszła dziewucha ;) ogólnie polecam :)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam na pierwszym u niego. Fajny, rzeczowy, ogólnie polecam. Ochrzanil mnie że tak późno bo byłam w 14 tyg ale wszystko co trzeba udało się dojrzeć. Płci nie chciał powiedzieć bo nigdy na pierwszym nie mówi ale jak go przycisnelam to powiedział że coś chyba między nogami jest, a wyszła dziewucha ;) ogólnie polecam :)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

To super :) ja mam nadzieje,ze dotychczasowy ''bardziej chlopak'' zmieni się w babeczke na najbliższych :) takie moje marzenie skryte :) zapisałam się do niego na 28ego.

reklama
Ja tego goscia z pewnością nie polecam!!! Moja kolezanka wyszla z USG z płaczem poszla gdzie indziej i ojazali się ze wszystko jest ok! Poczytaj sobie opinie o nim!

Do góry