reklama
To jeszcze nazwa przychodni i pediatre podaj jestem gotowa dojezdzac byle by lekarz byl dostepny.Dziewczyny ja chodziłam z młodszym do dr. Paśnikowskiej-Żaby w Luxmedzie. Mamy tam lekarza dla siebie i chcieliśmy spróbować. Pierwsze wrażenie ok, ale później dostanie się na wizytę graniczyło z cudem. Nie wiem jak z abonamentem przyjmuje, bo my mieliśmy normalnie na nfz, no i nie wzbudziła mojego zaufania jakoś. Wróciliśmy do starej przychodni gdzie starszy syn jest zapisany. Mamy normalnie przychodnie na nfz, a z pediatra mam dodatkowo kontakt telefoniczny, świątek, piątek mogę dzwonić do niej i zapytać co podać i ile ewentualnie mogę czekać zanim do przychodni mamy przyjść. Mimo że już nie mieszkam na Czechowie jeżdżę z dziećmi tam do przychodni.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
maltanka
Fanka BB :)
Grama Przychodnia Alfa na ul.Paryskiej, albo AB centrum medyczne ul.Relaksowa, tylko na Relaksowej nie wiem czy nfz mają, tam jezdzilam prywatnie jak mi trzeba było w sobotę. A pediatra Barbara Chuchała-Milczarek. My już chodzimy 8 lat do niej.
Ps.pw ci napisałam.
Ps.pw ci napisałam.
jurczux
Refundowane. Długo sie zastanawiałam ale jednak boję się tych skojarzonych. Straszne to było przezycie. Tak płakała że pierwszy raz łzy jej leciały. Ale już po wszystkim. Jeszcze teraz rotawirusy w 11 tyg.Jurczux czym szczepisz?
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
jurczux
Przychodnia Nowy świat 5.W szkole rodzenia polecali mi z luxmedu pania o nazwisku Pasnikowska-Żaba. Ale osobiscie nie znam. Tez mam abonament wiec pewnie kiedys wyprobuje ale chce tez gdzies dziecko na nfz zapisac. ta Grendysz w ktorej przychodni przyjmuje?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
chomik9911
Cześć Dziewczyny chciałam Wam tylko powiedzieć że urodziłam tydzień temu poród na ginekologii na Jaczewskiego, warunki rewelacja, opieka położnych i lekarzy na bardzo wysokim poziomie, wszyscy pomocni, uśmiechnięci, kulturalni, panie pomagają przy dzieciach
czarrownica
Gratulacje, cieszę się ze taką opinia bo ja też planuje tam rodzic
chomik9911
Czarownica to możesz być spokojna. Koleżanka rodziła na innym piętrze na położnictwie i ma taką samą opinię tyle, że warunki sanitarne gorsze niż na ginekologii, ale kilka dni da się przeżyć
reklama
czarrownica
Ważne, aby nikt na mnie niekrzyczal, warunki były ludzkie i pokazał jak się obsługuje takiego małego szkraba bo ja kompletnie ciemna w te klocki [emoji6] A jakieś super udogodnienia mi niepotrzebne, aby z maluszkiem wszystko dobrze było.