reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

Jak trzeba będzie to ja w niego mięsem porzucam :) co do opinii to raczej wyczytałam,ze zna się na rzeczy jedynie jest niemily chamski i inne takie opisy jego podejścia. Jako ze idę jednorazowo do niego to jakoś mogę znieść fakt,ze nie będzie milusi, a jak przegnie pale to tego bez echa nie zostawie :D sobą bym nie była gdybym dała sobą pomiatac[emoji14]

reklama
Któraś coś potrafi powiedzieć o Swatowskim? Chce do niego pójść na polowkowe nic więcej ! Więc interesuje mnie jedynie czy zna się na rzeczy...może być i burakiem aby zrobił to dobrze[emoji14]
Moja opinia: bardzo dobry lekarz zwlaszcza jesli chodzi o usg. ma certyfikat FMF co jest kluczowe przy badaniah usg (pogoogluj).
Co innego osobowosc - oschly, mamroczacy pod nosem introwertyk. Bylam u niego kilkakrotnie w ciagu 2 lat (rozne problemy) i NIGDY NIE BYL CHAMSKI ani jednym slowem, raczj jego malomownosc moze sprawic wrazenie ze kogos ignoruje (zwlaszcza pacjentki ktore lubia byc dopieszczane przez lekarza).
Ty wybierasz na czym Ci zalezy: na milutkim szczebioczacym misiu-pysiu czy na profesjonalizmie badania.
Oczywiscie sa lekarze ktorzy sa jednoczesnie mili i bardzo profesjonali np. dr Adrianna Kondracka. Rowniez ma certyfikalt FMF. Generalnie u jednego i drugiego lekarza ciezko o wolny termin wiec zapisz sie z wyprzedzeniem.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ostatnia edycja:
Moja opinia: bardzo dobry lekarz zwlaszcza jesli chodzi o usg. ma certyfikat FMF co jest kluczowe przy badaniah usg (pogoogluj).
Co innego osobowosc - oschly, mamroczacy pod nosem introwertyk. Bylam u niego kilkakrotnie w ciagu 2 lat (rozne problemy) i NIGDY NIE BYL CHAMSKI ani jednym slowem, raczj jego malomownosc moze sprawic wrazenie ze kogos ignoruje (zwlaszcza pacjentki ktore lubia byc dopieszczane przez lekarza).
Ty wybierasz na czym Ci zalezy: na milutkim szczebioczacym misiu-pysiu czy na profesjonalizmie badania.
Oczywiscie sa lekarze ktorzy sa jednoczesnie mili i bardzo profesjonali np. dr Adrianna Kondracka. Rowniez ma certyfikalt FMF. Generalnie u jednego i drugiego lekarza ciezko o wolny termin wiec zapisz sie z wyprzedzeniem.

Dziękuję :) o taka opinie mi chodzilo [emoji4] mi nie zależy na tym żeby mi ktoś w tyłek wchodził więc raczej nie będę zawiedziona :)nawet jak ma mnie opieprzyc za coś to trudno,nie ide sie tam glaskac[emoji14]już się zapisałam na 28[emoji14]jeden z ostatnich terminów dorwalam a będę akurat w 21 tygodniu więc mi pasuje :)

Dziewczynki potrzebuję namiary na jakieś fajne i niedrogie komisy z rzeczami dla dzieciaczkow, a także sklepy z wózkami. Pomożecie?
Leos na Czechowie kolo kosciola z korona (koncertowa) i Kubus na Zana. W leosiu podobno wozkow duzo - nie wiem nie dotarlam. Ja bym wozek kupowala na olx jak cos tylko z Lublina z odbiorem osobistym. Sledze teraz codziennie i czekam az sie pojawi ten na ktory poluje.
Ciuszki polecam z ciuchlandow np. na diamentowej ten duzy rozowy przy Lotosie. ze 2 wyprawy w srode i jestes obkupiona. Na rogu zemborzyckiej i kruczkowskiego jest maly ciuchland kolo kwiaciarni za budka z kurczakiem - kupilam tam sliczne nowe bodziaki i polspiochy w sporej ilosci. Srednia cena mi wyszla 2,50 zl/szt ubranka:)

Hej. Ja właśnie na uczelni siedzę :) zaraz zaczynam zajęcia...ogólnie czuje się dobrze,tylko ciężko na tygodniu mi się wyspać,odsypiam w weekendy... odliczam niecierpliwie dni do mojego USG w przyszły poniedzialek z rana:) już się nie mogę doczekać, chciałabym w końcu się dowiedzieć kto mój brzuszek zamieszkuje[emoji14]skrycie trzymam kciuki za dziewczynkę bo u nas na kwietniowym wątku wysyp siusiakow[emoji14]wiec dla równowagi by się przydała jakas panna hihi :) kuszą sukieneczki i przeróżne opaski ah jakbym chciała całą górę takich rzeczy nakupic :D no oczywiście i z chłopczyka będę się cieszyć :)
No i już niebawem Bezpieczny Maluch...muszę sobie przypominajke ustawić bo z moim ciazowym mózgiem to łatwo zapomnę...

A jak tam u Ciebie @Mom-to-be? :)

A ja dziś lezakuje, wczoraj dopadła mnie opryszczka w nosie i takie ogólne rozbicie, więc dziś pozwalam sobie poleżeć troszkę dłużej.

reklama
Do góry