Zdrowia życzę wszystkim, oby wszystko szybko wróciło do normy i żeby wszystkie Mamy już w poniedziałek mogły cieszyć się super formą a dzieci przedszkolem.
U Nas słyszę teraz przedszkolak lekko katarzy - zobaczymy co dalej.
Mało mnie tu, tylko czytam bo odkąd synek poszedł do przedszkola to ja mam tak intensywne dni jak nigdy wcześniej
o co chodzi nie wiem
przecież teoretycznie powinnam mieć więcej czasu i mniej obowiązków ale u mnie teoria całkiem minęła się z praktyką. Któraś Mama też tak ma?
U Nas było wczoraj zebranie i jestem zachwycona i Paniami i przedszkolem. Panie kontaktowe, szczere, bardzo dobre obserwatorki - o każdym dziecku w grupie mogą coś powiedzieć i nie są to zdawkowe informacje - naprawdę jestem pod wrażeniem. W samym przedszkolu też będzie dużo się działo - bal jesieni, bal karnawałowy, sesje fotograficzne, teatrzyki, spotkania muzyczne, zajęcia sportowe i spotkania ze sportowcami. Mega
Mój smyk do przedszkola chodzi chętnie chociaż w piątek Mu się niby nie chciało ale wychodząc mówi że super było
z uwag to niestety niszczy zabawki ale na to sposobem będzie oddawanie do przedszkola swojej zabawki za tą która zniszczył w przedszkolu - luźny pomysł mój i Pań.
Widziałam że przewinął się na wątku temat jedzenia - u mnie syn je w przedszkolu, oczywiście pogrymasi ale je i po powrocie do domu też je.
Co do spania to u Nas dopiero zbiórka na kołderki i może w przyszłym tygodniu dzieci zaczną spać. Zobaczymy jak to u Nas będzie, chciałabym żeby leżakował ale wydaje mi się że może to być problem. A jak u Was ze spaniem w przedszkolu?